Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszáj járni akkor is a...

Muszáj járni akkor is a gyülekezetbe, ha ott nem fogadtak be és többször is megszóltak már és kibeszéltek?

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 10:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
57%

Tisztelt Kérdező!

EGYETÉRTÜNK! Én is már szabályszerűen menekülök a római katolikus vallásból! (Éppen most kaptam a sokadik lelki pofont, MINDEN JOGALAP NÉLKÜL!)

2021. febr. 28. 11:24
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt az a nem megfelelő viselkedés? Honnan tudják, hogy nem voltál szűz?

Mondjuk ha tényleg ez a baja a némbernek, nem biztos hogy veled van a baj.

2021. febr. 28. 11:24
 13/34 anonim ***** válasza:
14%

#8: református lennél...???

KIZÁRTnak tartom, hogy ilyesmit kitárgyaljanak.

Úgyhogy legközelebb valami jobb sztorit találj ki!

Vagy szedd a gyógyszeredet...

2021. febr. 28. 11:27
 14/34 A kérdező kommentje:
12# annyit kértem, hogy ha nem tudok menni vasárnap, akkor írják meg nekem az új információkat és én felrakom a weboldalra, ez nem történt meg és csak annyit írtam a csoportban, hogy pedig direkt kértem, hogy mindenképpen legyek tájékoztatva, mire belémkötött ez a nő (akkor ő volt ott az egyedüli admin), hogy fogjam vissza magam, ez a viselkedés nem idevaló és kivágott. Ennyi volt az egész. Köszi, hogy legalább te normálisan írsz nekem, mert ez másnak nem sikerült.
2021. febr. 28. 11:32
 15/34 anonim ***** válasza:
32%
Menj el és mond azt hogy távozz tőlem sátán.
2021. febr. 28. 11:36
 16/34 A kérdező kommentje:

12# Nem rám mondta a nő, hogy én nem voltam szűz, mert mikor csatlakoztam, akkor azért már szültem több gyereket. :)

Hanem egy másik testvérnőre, aki már házasság előtt hívő volt és ő maga mondta el, hogy nem sikerült szűzen férjhez menni. Miatta mondta ezt.

2021. febr. 28. 11:38
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen képes megkövezni isten nevében.
2021. febr. 28. 11:42
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

16: de bakker, honnan tudja, hogy nem voltál szűz...?????

Miért mondtad el egyáltalán, ha neked ez olyan féltett titkod?

2021. febr. 28. 11:47
 19/34 anonim ***** válasza:
A szélsőségek mikor voltak jók?
2021. febr. 28. 11:50
 20/34 A kérdező kommentje:

18# írtam, hogy nem rám mondta, csak nekem. Egy másik testvérnőről.

Mindegy, nem akarom én kibeszélni az elmúlt évtizedet, csak az a kérdésem, hogy ennyi tüske után tényleg muszáj e járni tovább oda, ahol nem látnak szívesen? Mert szerintem nem, másnak viszont más volt a véleménye. Én viszont jelenleg nem bírok többet, úgy érzem.

2021. febr. 28. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!