Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szeretnék keresztény lenni,...

Szeretnék keresztény lenni, de nem engedik, mert az LMBT-közösség tagha vagyok?

Figyelt kérdés

Keresztény családban nőttem fel, de mikor 13 évesen rájöttem, hogy homoszexuális vagyok, nagyon csúnyán béntak velem, úgyhogy eltávolodtam tőlük.

De most már hiányzik, viszont bármit teszek, nem tudok az ellenkező nemhez vonzódni.

(22 vagyok)

2021. febr. 27. 18:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Igen, jól mondod 30-as, kicsi a határ a zuhant lélek és a felemelkedett lélek között. Olyan mint az őrült és zseni között.
2021. márc. 26. 20:56
 32/32 anonim ***** válasza:
28-as és 29-eskék ! Nem az ebet kötöm a karóhoz, hanem nyílt és toleráns vagyok. Minden embernek meg van a joga, hogy azt tegye, amit a törvények között megtehet. Azét, mert valaki odahaza másként szeretkezik, mint a nagy többség, attól még teljesen öszinte hívö lehet.
2021. ápr. 2. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!