Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik volt az a nyelv,...

Melyik volt az a nyelv, amelyet Isten Bábel tornyánál összezavart?

Figyelt kérdés
Egyáltalán miért kellett összezavarnia, hiszen tudta, hogy az emberek soha nem találják meg, soha nem érnek fel hozzá!
2010. aug. 17. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az 1moz 1:1 "az egesz foldnek egy volt a nyelve" nem azt jelent h keves volt a szokincs...ez butasag. nyiltan azt mondja h mindenki egy nyelvet beszelt, es mivel ez nem fontos, a Biblia nem hatarozza meg mi volt a neve, miert is adtak volna neki egy kulon nevet ha mindenki ugyis ugyanazt a nyelvet beszelte...az ember nem majombol szarmazik, nem egy primitiv eletforma volt, hanem a teremtesmu koronaja. mozes 1 konyve azt is leirja h Isten kommunikalt Adammal minden nap, elkepzelhetetlen hogy ISten allatokehoz hasonlo nyogdecselessel kommunikalt volna az emberrrel a legmagasabb rendu elolennyel a foldon, amirol azt irja hogy Isten kepere es hasonlatossagara teremtetett, vagyis az o tulajdonsagaival es hozza hasonlo kepessegekkel, pl beszedkepesseg, bizonyos merteku hatalom, szeretet stb
2010. aug. 19. 10:35
 12/13 kayl18 ***** válasza:
nem volt ilyen, csak kitalálták, a biblia pedig rengetegszer át lett írva, rengeteg hasznos dolog van benne, én nem vagyok hívő, Isten nincs, legalább is nem személyként kell elképzelni hanem a tér vagyis a tudat és az energia forrásaként, de a bibliában mindent jelképesen kell érteni, a valóságban pedig semmi sem az aminek látjuk, el kell fogadni, hogy a térben a tudat az egyetlen létező dolog, a fizika számunkra korlátozott mert a tudatunkat is korlátozzák a kormányokat is irányítók, lásd média 90%-ban hazudik és felesleges információt közölnek, sőt vannak olyan műsorok amik direkt azért lettek kitalálva hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert úgyse tudsz rajta változtatni, pedig ez hazugság, de először azt kell megérteni, hogy minden amit mi fizikai létezésnek tartunk az nem létezik, ha ezt valaki megérti és használja az feljebb léphet a tudati szinten, ha többet akarsz tudni, írj
2010. aug. 20. 22:43
 13/13 anonim válasza:

Sumér=Magyar=Szkíta=sok mindennel

Őshazánk nekünk magyaroknak a Kárpát-medence, innét mentünk több irányba, mint mai Irak, vagy a sok Isztán végződésű országok területe.

Székely idősek között még jár egy monda, miszerint az özönvíz elől a magyarok a hegyekbe húzódtak, majd annek visszahúzódásával lejjebb ereszkedve olyan településeket hoztak létre mint jer jó! azaz Gyergyó. A székely pallagkultúráról vajmi keveset tudunk, pedig számottevő, hiszen az özönvíz idején valahogy ki kellett használni a kicsinyke földterületet.

Másik dolog, hogy Bábel törnyát és az özönvizet nem Isten csinálta! Semmit mely pusztító és ami parancsoló nem csinált isten azaz a teremtő. Ezeket a rajtunk élősködő faj csinálta kiket Isteneknek neveztek, az anunnakik kik a negatív, rossz rezgést szeretik, a halált a szenvedést és legfőbbképp tőlük ered a húsevés is.

ma ők nem láthatóak, megtanulták, hogy az ember, mely az összefogást akarja, a szeretetet, idővel mindig ellenáll a hatalmuknak, barmilyen Isteninek tűnő lények is. A pénz is az ő fegyverük mely jelenleg a leg hatásosabb, hisz aljas emberket gyárt, manapság bárki bármit megtesz egy kis pénzért.

Magyarnak lenni nem magasztos dolog, hanem teher, mert nekünk kell az emberiséget felébreszteni, hogy lerójjuk nemzetünk karmikus tartozását.

Új korszak jön most, melyben mind élesebb lett ez az elnyomó faj harca ellenünk: egyre erősítik a pénz függőségünket, chemtrail-al úgy permeteznek minket mint a szúnyogokat (ezt én magam láttam szabad szemmel, a repülőgép bal szárnyából megszámoltam 4 vagy 5 vékony csík jött ki és ezek a törzsénél összefonódtak, utánna jött egy utasszálító mejnek 2 csík volt amit húzott, de az a két csík sem a szárnyaknál eredt, hanem a far mögött csapódott ki, a magasság pedig ugyan az volt, párezer méter. Azért mondtam bal szárnyat, mert azt kisebb szögben láttam s jobban aláláttam mig a jobbnál nem láttam csak nayg füstöt mivel nagyobb szögben inkább oldalról láttam azt.)

Egyébként azért nem avatkozik bele a termető smmibe, mivel ez az egész Ő maga. Képzeld el úgy a világegyetemet, mint a teremtő teste, (hiszen az is) és gondold el milyen nonszensz, hogy ő megbünteti a jobb kezét, mert elejtett valamit a balt meg simogatja, mert ügyes volt. Persze korcs társadalmunkban talán ez annyira nem is nonszensz, de a szeretetben ilyen NINCS!

A lényege mindennek az, hogy nem is a múlt a fontos, de még csak nem is a jövő, nem az fontos kik vagyunk vagy kik nem, hogy kik az elnyomóink, vagy hogy vannak e, hanem egyetlen dolog, hogy MOST mit teszel Te mint személy, mert rajtad áll minden! Egyetlen fegyver vezet célhoz: SZERETET!

2015. ápr. 9. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!