Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok az ilyen kereszt...

Mit gondoltok az ilyen keresztény zenékről?

Figyelt kérdés
[link]

2021. febr. 17. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak a dalok címét néztem meg belehallgattam egy-kettőbe, de a Dávid csillag meg a témák alapján azt, hogy ez zsidó zene, nem keresztény. Persze ezzel nincs semmi baj, viszont a zsidó zenékhez a saját dallam világuk nagyon sokat hozzátesz és anélkül nekem nem az igazi, szóval annak nem nagyon hallgatnám.
2021. febr. 17. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem keresztény zene.

Ezek Izraelita énekek, a Dávid csillag is ott van.

2021. febr. 17. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
A vallási zenékkel semmi bajom,mi is énekeltünk ilyeneket régen,volt mamámék falujába egy vallálos együttes fiatalokból,másodunokabátyám is játszott benne,de ők a rockos hangzást használták alapnak,nem az ilyen mulatós hangzást,a mulatós zenétől amúgyis rosszul vagyok.Biztos jókat énekelhetnek benne,de nem bírnám meghallgatni,ez miatt.
2021. febr. 18. 00:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem keresztény zene.

Ezek Izraelita énekek, a Dávid csillag is ott van."

Szerintem tévedsz. Ezek keresztény dalok. Ez látszik pl. a Gyertek, és menjünk a hegyre című dalból. Ahogy rákerestem, azt találtam, hogy ezek azt hiszem, Hit Gyülis dalok. Csak Sion-ról szolnak, Ószövetségi téma. De, egyébként nem hiszem, hogy egy keresztény ne hallgathatna zsidó dalokat, hiszen a keresztények Istene is Ábrahám, Izsák és Jákob Istene.

Mindenesetre, nem tudom a kérdező, mit ért az alatt, hogy "ilyen keresztény zenék" alatt? Hogy modern vagy kicsit mulatós szerű? Nekem semmi bajom semmilyen keresztény zenével, minél több féle, szerintem annál jobb, legalább mindenki talál neki tetszőt. Bár ez az album összességében alapvetően nem igazán az én stílusom, de ezek közül is van egy-kettő, ami tetszik, van amelyik meg nem annyira a hangzása miatt, de összességében azért nem rossz. A Kőfaladra, Jeruzsálem című pl. kifejezetten tetszik. Ez a kicsit mulatós stílus nem igazán az én stílusom, bár a kicsit zsidó hangzás kicsit érdekessé teszi.

2021. febr. 18. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!