Mit gondoltok az ilyen keresztény zenékről?
Ez nem keresztény zene.
Ezek Izraelita énekek, a Dávid csillag is ott van.
"Ez nem keresztény zene.
Ezek Izraelita énekek, a Dávid csillag is ott van."
Szerintem tévedsz. Ezek keresztény dalok. Ez látszik pl. a Gyertek, és menjünk a hegyre című dalból. Ahogy rákerestem, azt találtam, hogy ezek azt hiszem, Hit Gyülis dalok. Csak Sion-ról szolnak, Ószövetségi téma. De, egyébként nem hiszem, hogy egy keresztény ne hallgathatna zsidó dalokat, hiszen a keresztények Istene is Ábrahám, Izsák és Jákob Istene.
Mindenesetre, nem tudom a kérdező, mit ért az alatt, hogy "ilyen keresztény zenék" alatt? Hogy modern vagy kicsit mulatós szerű? Nekem semmi bajom semmilyen keresztény zenével, minél több féle, szerintem annál jobb, legalább mindenki talál neki tetszőt. Bár ez az album összességében alapvetően nem igazán az én stílusom, de ezek közül is van egy-kettő, ami tetszik, van amelyik meg nem annyira a hangzása miatt, de összességében azért nem rossz. A Kőfaladra, Jeruzsálem című pl. kifejezetten tetszik. Ez a kicsit mulatós stílus nem igazán az én stílusom, bár a kicsit zsidó hangzás kicsit érdekessé teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!