Szeress másokat úgy mint önmagad?
Figyelt kérdés
A mai depressziós, öngyilkos hajlamú emberek ezt hogy vitelezik ki?2021. febr. 17. 22:20
1/5 anonim válasza:
Attól hogy valaki depressziós mást még tud szeretni.Önmagával nincsen csak megelégedve.
2/5 A kérdező kommentje:
"Attól hogy valaki depressziós mást még tud szeretni.Önmagával nincsen csak megelégedve."
úgy mint önmagad
.
2021. febr. 17. 23:10
3/5 anonim válasza:
"Amit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták."
- kiáltva szólítván a csonkabonkákat...
4/5 anonim válasza:
"Én depressziós vagyok, és háromszor volt öngyilkossági kísérletem. Legyél te is depressziós, és próbáld meg minél többször megölni magad." - valahogy így képzelem.
Egyébként ha magamat nem szeretem, akkor ne szeressem a többi embert sem?
5/5 anonim válasza:
2.:Sose fogom megérteni,miért kell újra leírni a másik szövegét.Ha csak válaszolsz rá,úgy is érti az ember,hogy mire akarsz vele utalni.De igen így van,én sokáig depressziós voltam,magamat nem szerettem,de magamon kívül mindenki mást igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!