Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan aki megtért de...

Van itt olyan aki megtért de abba hagyta a hitet vagyis kilépett belőle?

Figyelt kérdés
Én római katolikus vagyok. Középiskolába Baptista vallású suliba jártam; ott tértem meg 18 évesen.... aztán folyamatosan mosták az agyam, ördög meg ilyen dolgokkal hogy aki nem a biblia szerint él az ördögtől van... meg ilyeszgettek a pokollal. Azóta ki léptem másfél éve vissza tértem a katolikus valláshoz. De nem járok templomba voltam első áldozó. Isten tud mindent .. elmondtam a megtérő imát és kész.... de úgy gondolom nem vagyok iszákos , drogos, tisztelem az embereket. Dolgozok napi 12 órát hetente 3szor,, cigizni se cigizek... békésen élek. Néha imádkozom és boldog vagyok....... annyi bibliai korlát kozott nem érzetem jól magam... így boldogabb vagyok. Jobban vagyok így ... ettől még szerintem Nem kerülök pokolba
2021. febr. 14. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Menjél már el dokihoz.
2021. febr. 14. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyik nap református vagy, másik nap katolikus, majd baptista, szerintem meg skizofrén.
2021. febr. 14. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha boldog lennél, annak örülne mindenki, de úgy tűnik a kérdéseid alapján, inkább csak vergődsz. Ezeket a dolgokat nem ismeretlenekkel kellene megbeszélni itt a gyakorin, hanem magadban kellene lerendezni!

Kicsit a történeted hasonlít a bibliai Jónáséra, aki nem akart elmenni Ninivébe, ahová Isten küldte, ezért viharba került a hajó, amire felszállt.

2021. febr. 15. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Az igazi spirituális megtérésből nincs visszaút.
2021. febr. 17. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
ijesztgettek
2021. márc. 12. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!