Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent a Jelentések...

Mit jelent a Jelentések könyvében"Leomlott,leomlott Nagy Babilon"?

Figyelt kérdés

#Babilon #Leomlott
2021. febr. 4. 16:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Te kérdeztél edgár, én válaszoltam, arról nem tehetek, hogy nem tetszik a válaszom.
2021. febr. 6. 11:22
 32/32 anonim ***** válasza:

"Annyit elárulok,hogy a Nagybabilon a hamis vallások birodalmat jelenti."

És a Jehova tanúi az egyedüli igaz üdvözítő egyház? Az összes többi hamis? Ezt már valahol hallottam. Hol is? Ja a katolikusoknál.

Minden vallás hamis. Az igaz hit egyedül Isten ajándéka. Akinek lehetnek választottai minden felekezetből/ben. Leginkább akik kezdik elhagyni a hiitehagyott, hamis parázna gyülekezeteket akik a Nagy parázna. (Fussatok ki belőle én népem hogy hogy ne legyetek részesei ítéletében)

Leomlott,leomlott Nagy Babilon"

Pedig azt jelenti az én látásom szerint, hogy Isten egy globális ítélettel el fogja pusztítani ezt a mi modern civilizációnkat amiben "kétharmad kivágattatik egy harmad megtartattatik". Ez az az esemény amit a harag napjának illetve az Úr nagy napjának neveznek az ószövetségi próféták. Pl

Ámos 5

16Ezért így szól az ÚR, a Seregek Istene, az én Uram: Minden téren sírni fognak, minden utcán jajgatnak. A mezei munkást gyászolni hívják, és a halottsiratókat jajveszékelni. 17Minden szőlőben sírni fognak, ha átvonulok közöttetek – mondja az ÚR. 18Jaj azoknak, akik az ÚR napját kívánják! Minek nektek az ÚR napja? Sötét lesz az, nem világos! 19 Olyan lesz, mint mikor valaki oroszlán elől fut, és medve támad rá, bejut a házba, kezével a falnak támaszkodik, és megmarja egy kígyó. 20Bizony, sötét lesz az ÚR napja, nem világos, vaksötét lesz, fénysugár nélkül!

2021. ápr. 13. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!