Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent a Jelentések...

Mit jelent a Jelentések könyvében"Leomlott,leomlott Nagy Babilon"?

Figyelt kérdés

#Babilon #Leomlott
2021. febr. 4. 16:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a kérdésre is érkezzen válasz, kicsit elgondolkodtam. Leomlott a nagy Babilon. Mik szoktak leomlani? Például a tornyok. Milyen tornyok vannak? Például a bábeli torony, ami Babilonban volt. Milyen tornyok vannak még? Például őrtorony. Tehát a Biblia az őrtorony leomlásáról beszél egyértelműen.
2021. febr. 5. 18:12
 22/32 A kérdező kommentje:

Részedről így van.Ezt lehet,hogy szeretnéd is.

De ez nem így van Istennel.

Isten azt szeretné minden ember megmentésére jusson veled együtt.Az Őrtorony pedig tanulmány nem épület,és tőled Isten nem kérdezi mi omoljon le és mi ne.

Aki rosszat kiván az a rossz oldalon van,aki jót az a jó oldalon van,Istennel ez számít amit én is támogatók.

Ha nincs tanulmányotok azért Isten nem fogja az Őrtornyot ledönteni.Ha pedig nincs akkor ott a fejünkben a tartalma amit elvenni nem lehet.

2021. febr. 5. 18:33
 23/32 anonim ***** válasza:
Persze, hogy az őrtorony nem épület, nyilván a Biblia se egy konkrét városra gondol a Babilon szóval, hanem eszmékre. A leomló Babilon itt az őrtorony, ez a prófécia jelentése. Ezt pedig nem én szeretném így, hanem Isten mondja, ezt nem én kívánom, hanem Isten által fog beteljesülni.
2021. febr. 5. 19:08
 24/32 A kérdező kommentje:

23.Ez a Nagybabilon.

[link]

2021. febr. 5. 19:42
 25/32 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondom, hogy az őrtorony a nagy Babilon, jót linkeltél.
2021. febr. 5. 19:52
 26/32 A kérdező kommentje:
Akaratbol szúrtak mellé?Akkor sikerült.
2021. febr. 5. 20:33
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem értem miről beszélsz edgár. Azt írtad, "Ez a Nagybabilon." és linkelted az őrtornyot (jw.org), én pedig igazat adtam neked, valóban az őrtorony a nagy Babilon.
2021. febr. 5. 23:28
 28/32 A kérdező kommentje:

Vagy olvasni vagy értelmezni nem tudsz és meg lehet,hogy azt sem tudod a linket hogy kell kinyitni mert ez nem a megszokott maradi szerint működik.

Annyit elárulok,hogy a Nagybabilon a hamis vallások birodalmat jelenti.

Ezt pedig a biblia által letudod ellenőrizni,de ha így értelmezel akkor nem mert sok benned az akaratnak az ellentéte,a hitetlenség,és a gyülölet.

2021. febr. 6. 07:35
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem, a nagy Babilon, az az őrtorony, ezt le is vezettem neked. A Biblia is ezt támogatja. Te csak gyűlölködni akarsz edgár műs vallások ellen, a kérdést is azért írtad ki, csak pont fordítva sül el.
2021. febr. 6. 09:35
 30/32 A kérdező kommentje:

Te levezetted magadat is mert írni nem tudsz,magyar nyelvet nem ismered,a bibliábol nem idézel mert nincs témád vele kapcsolatosan,az érdektelenség vezetett idáig,hogy tèma helyett dobálod a sarat arra akik valóban szeretnének a bibliai témákat megvitatni eszmecserét folytatni.

Nagy bátorság kell a GYIK-el szembe ugyanúgy a Biblia írójával szemben is.

2021. febr. 6. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!