Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent a Jelentések...

Mit jelent a Jelentések könyvében"Leomlott,leomlott Nagy Babilon"?

Figyelt kérdés

#Babilon #Leomlott
2021. febr. 4. 16:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

"Isten előtt 1000 év egy nap."

Akkor Jézus ezer éves uralma meg 1 napos lesz?

2021. febr. 5. 10:35
 12/32 A kérdező kommentje:
Igen nekik,neked nem.
2021. febr. 5. 11:34
 13/32 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem, te írtad, hogy ezer év az egy nap. Akkor Jézus ezer éves uralma is egy nap lesz nekünk.
2021. febr. 5. 11:37
 14/32 A kérdező kommentje:
Azt írtam:"nekik 1 nap,neked 1000év.
2021. febr. 5. 11:47
 15/32 anonim ***** válasza:

Értem, hogy mit írtál, csak nem ismered a Bibliát, mert a teljes idézet így szól:

"Szeretteim, főképp egy dolog ne kerülje el figyelmeteket: az, hogy egy nap az Úr előtt annyi, mint ezer év, ezer év pedig annyi, mint egy nap."

Tehát ez fordítva is igaz, vagyis Krisztus ezer éves királysága nekünk egy nap lesz.

2021. febr. 5. 12:17
 16/32 A kérdező kommentje:

Zsoltár90:4"Mert ezer év annyi a szemedben, mint a tegnapi nap, amely elmúlik,és mint egy éjjeli őrszolgálat"

A te idézeted pontositok.

2Péter.3:8"Am az ne kerülje el a figyelmeteket,szeretteim,hogy Jehovánál egy nap annyi, mint ezer év,és ezer év,mint egy nap"

2021. febr. 5. 15:04
 17/32 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, hogy mit pontosítottál. Szerintem te sem érted.

A jelenések könyvében az szerepel egyébként, hogy hamar, nem az, hogy ezer év, és nem is az, hogy egy nap.

2021. febr. 5. 15:18
 18/32 A kérdező kommentje:
Én csak a bibliábol idéztem,remélem nem bűn.
2021. febr. 5. 15:42
 19/32 anonim ***** válasza:

Én is a Bibliából idéztem, hogy:

"Jézus Krisztus kinyilatkoztatása, melyet Isten adott neki, hogy szolgáinak megmutassa mindazt, aminek csakhamar meg kell történnie."

Mégis emberi okoskodással, ördögtornyos hagyományokkal megpróbálod kimagyarázni Isten szavát.

2021. febr. 5. 16:02
 20/32 A kérdező kommentje:

Beteges a támadás mert én idéztem 2 Biblia verset amit te is idéztél mar mint az egyiket de nem számoztad le és én kiigazitottam azzal,hogy leszámoztam.

Itt mi a hiba,azonkívül,hogy illetlenül ördögtornyozol?

Nem kerek reagálást!

2021. febr. 5. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!