Szép megható kereszteny filmek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 20:23
1/14 anonim válasza:
Fegyvertelen Katona
A lendkerék
Szerelempróba
A zarándok útja
A bátorság emberei
A dárda vége
A Sátán céltáblái
A végtelen hit
Az elveszett és megtalált család
Mi lenne ha...
A Sunset Limited
Imával Nyert Csaták
Neked mit jelent
+1 Sorozat: Angyali érintés
2/14 anonim válasza:
A találkozás (Encounter). (Ez egy 2010-es film, nem a 2019-es sci-firől van szó.) Nekem eddig ez a keresztény film tetszett a legjobban, bár talán nem a "megható" rá a legjobb szó. Inkább mélyre ható. A 2. része szerintem már nem sok újat mutatott az 1-höz képest, ráadásul a 2. részében már több teológiailag megkérdőjelezhető állítás van, mint az 1-ben.
üdv Stefán
3/14 anonim válasza:
Passio. Csak ha szereted a komédiát.
4/14 anonim válasza:
nicelife.com-ot tudom ajánlani, szinte az összes keresztény filmet megnéztem ott, s mindig töltenek fel újakat, mert ha kell fordítják őket önként. Az áttörés, a mennyei csodák,Jézus Krisztus élete, és még sorolhatnám... nagyon jók:))
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
A nince lifon hogy érted hogy önként fordítanak?
2021. febr. 2. 07:49
7/14 anonim válasza:
Sokszor lehet úgymond kérni filmet, ami nincs lefordítva, hogy legalább feliratozva legyen 😊
8/14 anonim válasza:
Luther című film:
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2021. febr. 2. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!