Manifesztálás keresztényként?
Bocsánat hogy ide írom a kérdést, tudom hogy kicsit más kategóriába tartozna, de szerintem itt értelmes választ fogok kapni...
Szóval, keresztény vagyok, megtértem és szeretem Istent. Mostanában sok ilyen manifesztálós videót láttam, és nagyon kíváncsivá tett, hogy vajon tényleg ez így hogy működik meg ilyenek...Viszont én eléggé a hitem elején járok, így nagyon elbizonytalanodtam, hogy a manifesztálás bűn? Igazából én úgy gondolom hogy nem, de valahogy mégis van bennem egyfajta gátlás ebben h inkább nem csinálom, pedig nagyon érdekel, és nem nagy dolgot “manifesztálnék” be, hanem csak valami kis úgymond hülyeséget...Szóval igen, a kérdésem az, hogy ez mennyire fér össze a hitemmel?
1# a kereszténység nem. Isten nem egy kívánságautomata, csak ezt nagyon sokan nem akarják megérteni.
Ha én teljesítem a gyerekem kérését, mert szeretem, akkor az manifesztáció?
"a kereszténység nem. Isten nem egy kívánságautomata"
Nem is erről van szó, de ha olvastad volna a Bibliát, látnád miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!