30.Én három nyelven írok ennyire hiba/hibanélkül,ebből az egyik nyelven vègeztem az iskolámat ami tehnikum és nem magyarul,úgy,hogy nem cserélnék veled.
De,hogy a biblia igazságát ennyire kerülgeted,kitérsz előle ismeret hiányába,így én mondhatom neked,hogy nagy szükséged lenne ismeretre,hogy méltó legyél erre az oldalra.
32.
Mondjad te ki vagy?
Milyen joggal kérdezgeted mar hetek óta a főkérdés kérdezőjét és ocsárolod,mocskondirozod neked nincs szabály amit a GYIK ker a felhasználótól.
Miután a kérdés elején egy bibliát hamisító választ adtál és elhallgattam utánna intelligens módon a bibliábol versekkel bizonyítottam az ellenkezőjét a hamis állitásodnak,meg te jössz a gyalázkodással.Ilyen szavakkal illetni a kérdezőt?
"Három nyelven vagy nem normális","hazug ember vagy","fecsegsz értelmetlenül"
Te kinek tartod magad,kérdezgetsz bele mindenki kérdéseibe miután ellenkezőjét feleled amit a Biblia ír?
Ha nem akarod az oldal szabályait betartani hagyj helyet másnak aki szeret fórumozni és ne köss bele a kukába-is.
Mikor szépen kezd az oldal menni akkor jösz egy kocsmai jelenettel.Nem tudod,hogy a GYIK-et nem bicska dobálásra készítettek.Vagy faj ha valaki a negatív feleletedet kiigazítsa a Biblia segítségével?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!