22."Az a mondat hol szerepel"
Melyik mondat?
Nem lesz millenniumi 1000 éves királyság, ez egy szektás tévtan.
Jézus mennybemenetele után egyből elfoglalta trónját az Atya jobbján, uralmának pedig nem lesz vége, ahogy a Biblia is írja.
"Nagy lesz ő, a Magasságbeli Fiának fogják hívni; az Úr Isten neki adja atyjának, Dávidnak trónját, és uralkodni fog Jákob házában mindörökké, és királyságának nem lesz vége."
24,25.
1 Korintus.15:24."Aztán a vég amikor átadja az orszáot az Istennek és Atyjának: amikor eltöröl minden birodalmat és minden hatalmat és erőt.
25 Mert addig kell neki uralkodnia, mígnem ellenségeit mind lábai alá veti"
26Mint utolsó ellenség töröltetik el a halál.
27Mert mindent az ő labai alá vetett.Mikor pedig azt mondja, hogy minden alája van vetve,nyilvánvaló, hogy azon kívül, aki neki mindent alávetett.
28Mikor pedig minden alája vetetett,akkor maga a Fiú is alávettetik annak aki neki mindent alávetett, hogy az Isten legyen minden mindenben"
Így folyik és fejeződik be az 1000 éves Királyság(országlás).
Pontosan az fog lenni ahogy Isten eltervezte a teremtéskor.Igy álitja helyre a Föld állapotát.
Én még mindig nem láttam a kilences válaszomban idézett jehovista mondatra biblikus igei alátámasztást, pedig adtam a kérdezőnek pár órát, hogy megkeresse.
Amúgy meg már írtam, hogy ez megint nem igazi kérdés, csupán jehovista reklám, mert ezek csak az ördögtoronyból kimásolt baromságokat fogadják el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!