Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívő vok. Használhatok nCore...

Hívő vok. Használhatok nCore torrent oldalt, és nem baj ha vásárlás nélkül, kalózkodással lopok le szoftvereket teljesen legálisan? Magyarország és Szerbia nem szigorú, mint Németország. Ott németben ha torrentezel pénzbírság. Itt nálunk nincs semmi.

Figyelt kérdés
Biblia szerint: Ne lopj! De a szellemi lopás bűn? Főleg ha legális a torrent és a szellemi lopás. Amúgy a készítőket nem érdekli, hogy megveszem-e, vagy nem veszem meg. Szóval? Nyugodtan? Jézus ezért nem lesz mérges? Ezért nem kerülök pokolra ha tudatosan használom ezeket a dolgokat? Nem vagyok hajlandó mindenért fizetni 3000ft-ot. A másik probléma, hogy a készítők sok munkát dobtak bele ezekbe a dolgokba. Zenék, hangok, fizika, irányítás, világok, grafika stb... Én ingyen használom őket, és ők pedig nem kaptam pénzt tőlem. De! Steamemen kb 4-6 eredeti játékom van meg akciósként. Ez jó? És reklámblokkolót használhatok? Tudjátok, a készítők reklámokból is élnek. Ki akar ezekről beszélni?
2021. jan. 25. 17:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én hívőként nCore-ozok. Semmi kivetni valót nem látok benne.
2021. jan. 26. 20:57
 22/22 A kérdező kommentje:
És nincs is lelkiismereted, hogy ez kb. csoki lopás? :)
2021. jan. 26. 20:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!