Hívő vok. Használhatok nCore torrent oldalt, és nem baj ha vásárlás nélkül, kalózkodással lopok le szoftvereket teljesen legálisan? Magyarország és Szerbia nem szigorú, mint Németország. Ott németben ha torrentezel pénzbírság. Itt nálunk nincs semmi.
Figyelt kérdés
Biblia szerint: Ne lopj! De a szellemi lopás bűn? Főleg ha legális a torrent és a szellemi lopás. Amúgy a készítőket nem érdekli, hogy megveszem-e, vagy nem veszem meg. Szóval? Nyugodtan? Jézus ezért nem lesz mérges? Ezért nem kerülök pokolra ha tudatosan használom ezeket a dolgokat? Nem vagyok hajlandó mindenért fizetni 3000ft-ot. A másik probléma, hogy a készítők sok munkát dobtak bele ezekbe a dolgokba. Zenék, hangok, fizika, irányítás, világok, grafika stb... Én ingyen használom őket, és ők pedig nem kaptam pénzt tőlem. De! Steamemen kb 4-6 eredeti játékom van meg akciósként. Ez jó? És reklámblokkolót használhatok? Tudjátok, a készítők reklámokból is élnek. Ki akar ezekről beszélni?2021. jan. 25. 17:19
11/22 anonim válasza:
10es. Értem... gyógyszer ellenes nem vagy véletlen? Belőled kinézném hogy urunk szent erejével gyógyittatod magad.
12/22 A kérdező kommentje:
Mi köze van a gyógyszerekhez az evolúció? Én az evolúcióra mondtam, hogy baromság. A tudomány néha káros néha nem. Ahogy szerintetek a kereszténység is káros. De nem mindig káros a kereszténység. Ugyanez van a tudománnyal is!
2021. jan. 25. 20:56
13/22 anonim válasza:
12es. Szerintem nem a vallás és a kereszténység káros. Szerintem az egyház volt az régen, illetve manapság is ha befolyásolják az embereket:)
Szóval so-so.
14/22 A kérdező kommentje:
ma 20:57 na ebben már én is egyet értek. De én megvagyok xxx videó nélkül ahogy tetoválás nélkül is. Utána pedig miért lenne káros ha a teremtéstörténetet valóságként értelmezem? :P
2021. jan. 25. 21:13
15/22 anonim válasza:
14es. Őszintén? Így kapásból azt tudom mondani hogy nem fogadod el az evoluciót és a közös őst, és az egyház tanítását naívan elfogadod hogy például állatokba/növényekbe nem ugyan az a lélek mint az emberbe. (Genetikailag mindennel van közös gén állományunk. Szóval mindennek volt 1 közös őse, azaz minden amit ismerünk 1 összeált mikrobátol ered).
Illetve nem tartod akkorára a magad Istenét hogy felfogd az evoluciót mint Isten művét:)
16/22 A kérdező kommentje:
Csak az ateisták akarják, hogy higgyünk az evolúcióban. De nem érdekel. Én a letöltésről kérdeztem most.
2021. jan. 25. 21:25
17/22 anonim válasza:
16os. Miért lenne m1 nekem hogy te mibe hiszel? Nem lesz olcsobb és jobb tőle semmi. Te el leszel 1 álom világba én meg élhetem az életem
18/22 A kérdező kommentje:
Az ateizmus egy mese.
2021. jan. 26. 07:56
19/22 anonim válasza:
Valaki vagy ateista vagy keresztény vagy autista, te az utóbbi 2 keveréke vagy kisgyerek.
20/22 A kérdező kommentje:
6 éves vagyok.
2021. jan. 26. 17:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!