Mit tegyek, ha függő vagyok egy bűnre?
Akkor Jézus és Pál hazudtak amikor Ádám és Éváról beszéltek ők.
Gondoljunk csak bele a legáltalánosabb, legtöbbet hangoztatott mondatba és annak valódi tartalmába: A tudomány megcáfolta Ádám és Éva történetiségét, így a Biblia csak egy mese, a kereszténység pedig megdőlt. Ha az evolúció igaz ami nagyon valószínű, bár kétlem, hogy a tudomány a múltat is képes megvizsgálni, akkor nincs eredendő bűn. Ha nincs eredendő bűn, akkor nincs bűnbeesés és bukás. Ha ezek nincsenek, akkor nincsen Jézus se kereszthalál. Ha nincsen kereszthalál, akkor nincs megváltás, mert a halál állandóan létezett. Én legalább hiszek Jézusnak és Pálnak, nem úgy mint mások...
Én inkább Ádám és Éva leszármazottja leszek, de ha te a majom fejlődést akarod választani, csak tessék. Szabad akarat van. Amúgy ki látta az ember egyedfejlődést? Ki szagolta, ki érezte, ki hallotta, ki figyelte? Az időutazás ki van zárva, mert ezt ember találta ki. Az ember sok mindent kitalál a tudomány szakban.
Imádkozok érted, ha már nem hiszel Jézusnak és Pálnak...
"Ádám és Éva létezett, aki járt hittanra, az tanulta, hogy az evolúció és a teremtés ugyanaz"
Ezért nem kellene hittant oktatni az iskolákban.
Materialista provokátor...
Egyébként az éjszakai magömlés, azért van, hogy a test elvégezze a cucc cserélődését.
Ne is törődj velük kérdező! Mi megkapjuk az örök életet, ők pedig megkapják az örök halált ;)
AZ ÖNKIELÉGÍTÉS LEGYŐZÉSE - videó 1/3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!