Ha református nak kereszteltek de nem vagyok vallásos akkor is református vagyok?
Szerintem erre a kérdésre neked kell a választ megkeresned.
De elmehetsz a református templomba is , beszélgess el egy tiszteletessel,mik a református vallás nézetei és majd eldöntöd, hogy ez nálad elfogadható-e vagy sem. Ha nem vagy vallásos, szerintem akkor is járható út az informálódàs. Választhatsz olyant is saját magadban : pl református vallás felé hajló agnosztista,vagy majd kitalálod .., mondjuk xy vallás felé hajló ateista kicsit viccen hangzik :)
Igazabol ezt el is dontheted, hogy minek tartod magad.
Kereszteny vagy, a reformatus felekezetben kereszteltek.
De ha ezen a papiron tul semmit nem jelent szamodra, akkor mondhatod, hogy nincs vallasod.
Nepszamlalas lesz, ha jo tudom - ott eldontheted, hogy reformatusnak vallod-e magad vagy vallastalannak.
Akkor valik erdekesse, ha mondjuk templomi eskuvot szeretnel, vagy mas felekezetbe lepni, vagy elkezdened gyakorolni a vallast, vagy a gyerekedet valahol meg szeretned kereszteltetni, neadjIsten esetleg el kell teged temetni - ott elhangozhat, hogy hol kereszteltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!