Hívő katolikus 20 és 25 közötti lányok: Ti járnátok egy reformátusnak keresztelt, deista nézeteket valló és már nem szűz fiúval? 25 F
Szia,
Nagyon mérlegelném mennyire erkölcsös, tehát őszinték az érzései. A 2. meg, hogy hallgatnék a lelkiismeretemre, ez egy fajta iránytű, ha rossz előérzetem egy szituban, akkor eddig mindig "szólt" (őrangyal).
Persze az is lehet, hogy őszinte és megtér, ima. Kérdezd meg imában..
Üdv
Kicsit idősebb vagyok, de azért válaszolok. Nekem ezek közül a deizmus lenne gond. Sajnos én hosszú távon kevésbé tudom tolerálni, ha merőben másban hiszünk. Nagy tiszteletem azok felé, akik kitartóan tudnak imádkozni társukért és a hitbeli különbségek ellenére megtalálják egymásban a közöst.
De attól is függ, hogy mennyire elkötelezetten vallja a nézeteit, mennyire megalapozott ez a nézete vagy csak "jól hangzik", "most épp ez van és nincs jobb" alapon ennek vallja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!