Egy ateistából lehet pap?
Figyelt kérdés
2021. jan. 16. 16:03
11/19 A kérdező kommentje:
10. Ha egy ateista azt mondja akár a gyerekének akár másnak, hogy van isten, akkor az vagy nem ateista vagy hazudik.
2021. jan. 16. 22:12
12/19 anonim válasza:
nem az ateista mondja a gyereknek, hogy van Isten
13/19 A kérdező kommentje:
Szerintem itt a gyerekkel közölni kell hogy vannak emberek akik így és úgy látják, mert ha az egyik szülő A-t mond, a másik B-t a gyerek megzavarodik.
2021. jan. 16. 23:23
14/19 anonim válasza:
Szerintem ez nem kockázat kérdése. Ki az, aki az életét egy ilyen hülyeségre szentelné?
15/19 anonim válasza:
14.
Van ilyen ember. Nekem azt mondta az egyik, hogy innen kapta a lakását, kocsiját, és a nyugdíját is. Ha itt hagyná akkor semmije nem maradna.
16/19 anonim válasza:
"Ha egy ateista azt mondja akár a gyerekének akár másnak, hogy van isten, akkor az vagy nem ateista vagy hazudik."
Egy ateista is hazudhat és ha keresztény pap akar lenni akkor ez feltétel is, mert ha nyíltan kimondja, hogy nem hisz Istenben úgy nem igen lehet belőle pap.
17/19 anonim válasza:
Nem, alap elvárás a hit. És nem is szabadna, hogy egyáltalán ilyen megtörténjen vagy megforduljon a fejedben. Ez a hívőknek is nagyon rossz lenne és az ateista egyén sem tesz jót magával. Ott kezdődik, hogy az illetőnek folyamatosan hazudnia kellene. Milyen pap az, aki folyamatosan hazudik és milyen ember? Hogy beszélhet valaki hitről, Istenről és feltámadásról, ha az egészben nem is hisz? Elég kárt okoztak a képmutató papok a történelem során, nem kell szaporítani a számukat.
18/19 anonim válasza:
Sok ateista pap van. Azt hazudják, hogy van isten. Legalább is azt hiszik, hogy hazudják.
19/19 anonim válasza:
kerdezo
12-es vagyok
"Szerintem itt a gyerekkel közölni kell hogy vannak emberek akik így és úgy látják."
igen, igy tortenik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!