Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez mit jelent ezt nem szó...

Ez mit jelent ezt nem szó szerint kell érteni, igaz?

Figyelt kérdés

Jelenések 21

1. És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé.

Itt a tenger nem az óceánra utal, igaz? Ott is lesz tengerpart, ahogy cápák, delfinek polipok is, nem?

Azt tudjuk, hogy a bárány és a farkas együtt legel(növényt eszik újra az emlős)....

Tehát szabadidőben lesz snowboardozás, delfines kaland?

2021. jan. 15. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Jézus Isten vagy, üvölti majd x a snowboardján, aztán hirtelen kiemelkedik egy órási emlős hal a vízből, aki egyben lenyeli x-et.

Onnantól kezdve sosem látjuk x-et és sosem beszélünk róla...nem tudjuk, vagy egyszerűen csak nem merjük feldolgozni, ami történt...

2021. jan. 15. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A Tenger itt az Istentől elidegenedett emberekre utal. Az új ég, az Isten vezetését, Krisztus messiási kormányzatát jelenti, az új Föld az Isten új világában lévő emberi társadalmát jelenti.

Igen lehet majd delfinekkel úszkálni. Bizony.😀

2021. jan. 15. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi. 🙂Ment a💚

2021. jan. 15. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
De jó! Én is imádom a delfineket! Pedig férfi vagyok :D komolyan. Alig várom. Csak ki kell bírni ezt a 80 évet, hogy végre odafent legyünk.
2021. jan. 15. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:

odafent?

A delfinek nem égi ígéretben vannak.

2021. jan. 15. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Odafent. Nem szó szerint értem, tehát a mennyre értem.
2021. jan. 15. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
😂☺☺☺
2021. jan. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!