Kedvenc Bibliai idézeteid?
Máté 6:26
Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem aratnak, csűrbe sem gyűjtenek – mennyei Atyátok táplálja őket. Nem többet értek ti náluk? Ugyan ki toldhatja meg életét csak egy könyöknyivel is, ha aggodalmaskodik? Hát a ruházat miatt miért nyugtalankodtok? Nézzétek a mezők liliomait, hogyan nőnek: nem fáradoznak, nem szőnek-fonnak, mégis, mondom nektek, még Salamon sem volt dicsősége teljében úgy felöltözve, mint egy ezek közül. Ha a mezei virágot, amely ma virít, holnap pedig a kemencébe kerül, így öltözteti az Isten, akkor benneteket, kishitűek, nem sokkal inkább?
"Elvesztek embert és barmot; elvesztem az ég madarait, és a tenger halait és a botránkoztatás eszközeit a hitetlenekkel együtt; az embert is kiirtom a föld színéről, azt mondja az Úr...És megszorongatom az embereket és járnak, mint a vakok, mert vétkeztek az Úr ellen, és kiontatik vérök, mint a por, és testök, mint szemét." (Sof 1,3;17)
Halleluja, milyen "jó" az Úr.
Szia
Zsoltárok 25:4, 5
"Ismertesd meg velem útjaidat, ó, Jehova, taníts meg a te ösvényeidre! Járass engem igazságos utadon, és taníts, mert te vagy az én megmentő Istenem. Benned reménykedem egész nap.
Jeremiás 33:3
»Kiálts hozzám, és én válaszolok neked. Készséggel elmondok neked nagy és felfoghatatlan dolgokat, amelyeket nem ismersz.«
Ézsaiás 41:10,13
"Ne félj, mert én veled vagyok. Ne aggódj, mert én vagyok Istened. Én megerősítelek, igen, segítek neked. Erősen foglak igazságos jobb kezemmel. Mert én, Jehova, a te Istened, megragadom jobb kezedet, én, aki ezt mondom neked: »Ne félj! Segítek neked.«
Jeremiás 29:11
»Mert én jól tudom, hogy mi a szándékom veletek – ez Jehova kijelentése. – Azt akarom, hogy békében legyetek, és ne érjen csapás benneteket. Jövőt és reménységet akarok adni nektek."
(Birom ezeket a diadalmas ateistakat, akik nyomjak az Oszovetsegi idezeteket Isten "josagarol" - legalabb annyit ertenenek meg a keresztenysegbol, hogy pont arrol szol, hogy az mar nem ugy van.
Ez alap tortenelmi, filozofiai muveltseg, es nem hit kerdese.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!