Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez bűn? Barátnőmmel úgy...

Ez bűn? Barátnőmmel úgy csókolózni, hogy ő rajtam fekszik?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok, ő 14. nagyon élvezzük a dolgot (én igen, csak remélem hogy ő is), de neki lelkiismeretfurdalása van emiatt. Hogy lehet ezt megszüntetni? már ezerszer mondtam neki hogy nem bűn. szerintetek?
2010. aug. 14. 12:18
1 2
 11/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem bűn. Az hogy egy pap mit prédikál sokszor butaság...ők mondják hogy ne szexelj aztán a nagyrészük meg pedofil...szóval ennyit a keresztény egyházatokról.
2010. aug. 14. 23:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
14:18 és társai ne tömjétek már tele az agyát tinédzser gyerekeknek ilyen marhaságokkal,örülni kéne,hogy egészséges szexualitással rendelkeznek ebben a korban.nagyrészt az ilyenfajta "brilliáns" eszmék miatt vannak tele az emberek mindenféle testi és lelki nyavajákkal,mert nem tudják élvezni azt,amit az Isten adott nekik,mert a drágalátos egyház mindent úgy ferdít el,ahogy akar.és a házasságot sem Isten találta ki,hanem az emberek.
2010. aug. 15. 08:03
 13/19 A kérdező kommentje:
21:54 egyikőnk se akar többet.
2010. aug. 15. 09:35
 14/19 anonim ***** válasza:

csak még annyit, hogy unokatesóm és a barátja akkora katolikusok, hogy 6-szor lekörözik Teréz Anyát. 3 éve járnak, még nem feküdtek le egymással, mert "szex csak házasság után", még ha ezt így nem is mondják ki. De azért smárolni meg ilyenek ők is szoktak, basszus.

Ez már fanatizmus....

2010. aug. 15. 14:31
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

21:54 vok

csókolózni még nem bűn... de én elég nehezen hiszem el, hogy miközben rajtad fekszik, semmiféle szexuális vágy nem indul el benned...

Amúgy a házasságot igenis Isten találta ki, nem az emberek. Ha a kedves válaszoló kicsit jobban olvasná mondjuk az ószövetséget is... hamar rájönne!

2010. aug. 16. 11:55
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
Aztarohadt... tényleg Isten találta fel a házasságot??? És az Ószövetséget ki írta???? Emberek írták... vagy azok az emberek kommunikáltak Istennel??? Ennyi idióta szentfazekat... nyugodtan csókolózz a barátnőddel, egyáltalán nem bűn... aki szerint az az meg vegyen fel erényövet!!!!
2010. aug. 16. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

"vagy azok az emberek kommunikáltak Istennel???"

A válaszom igen! Mózesnek személyesen megjelent a Sínai hegyen... Sőt... mondok vmit... csak h legyen min kiakadnod... ma is lehet kommunikálni Istennel! Nem "csak" ima... hanem oda-vissza kommunikáció! Személyes kapcsolat! Ha neked ez nincs... akkor nem más a béna. (Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...)

2010. aug. 16. 15:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy a vallás témába vallásosak fognak válaszolni. aki nem vallásos ne válaszoljon!
2010. aug. 16. 19:15
 19/19 anonim ***** válasza:
én vallásos vagyok.nem mindenki a keresztény vallást választja.08:03
2010. aug. 17. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!