A papa hány megrontott(pedofil)gyermekért kert bocsánatot amerikában?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 15:03
21/65 A kérdező kommentje:
Beteges példa Sátán nagybetű,Ördög nagybetű,Isten nagybetű.Edgár is nagybetű de ezt te nem tudod,mindhogy azt sem,hogy az inkvizíció a Krisztusi hagyaték rákfenéje volt.
2021. jan. 6. 20:06
23/65 szp72 válasza:
A tulajdonnév a magyar helyesírásban mindig nagy betűvel írandó, a Sátán is, ha tulajdonfőnévként fogjuk fel. Akkor kell kis betűvel írni, ha nem tulajdonnévnek, hanem tulajdonságnak, viselkedésnek tekintjük: sátán=ellenlábas.
A felhasználói nevek kivételesen lehetnek kis betűvel, ha egyszer kisbetűt választott: lásd szp72.
24/65 anonim válasza:
Tehát akkor a jehovisták mikor kértek bocsánatot a gyerekáldozatoktól, akiket a jehovista vének abuzáltak?
25/65 anonim válasza:
Edgár nem Jehova tanúija, de valamilyen kapcsolata volt velük. A pontos részleteket nem árulta el, tudomásom szerint.
26/65 A kérdező kommentje:
23.Nem szoktam mindenben igazat adni neked,de én is így látom egy kevès bővítéssel.
A mások felelete tőbb mint fele lecsó és gyülölet ami az álkeresztény fegyvere.
2021. jan. 6. 21:20
27/65 anonim válasza:
Edgár, te milyen kapcsolatban voltál a Jehova tanúival?
Te jártál hozzájuk, vagy a családodban vagy egy pár Tanú?
Mert az biztosnak tűnik, hogy van/volt közöd hozzájuk, csak nem tértél be.
29/65 A kérdező kommentje:
27.Nem vagyok Edgar,viszont én nem a vallások nevet nézem hanem,mit ír a Biblia és ki követi. És ki harcol a Biblia tanítása ellen?Miért imádnám a tisztitotüzet,Szentháromságot ha nincs a bibliában.Külömben a tanúk engedelmeskednek a bibliának amit nagyon szimpatizálok az alázatuk is látszik,hogy őszinték gyülöletnélkül.
2021. jan. 6. 22:02
30/65 anonim válasza:
Honnan tudod milyen a gyűlölet nélküli ember, mikor te nem ismered ezt az állapotot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!