Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem tudom dicsértetni a...

Miért nem tudom dicsértetni a Jézus Krisztust?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy katolikussal, aki úgy köszönt nekem, hogy: "Dicsértessék a Jézus Krisztus!"

Meglepődtem és rosszul éreztem magam, mert illetlenségnek tartom, ha nem köszönök vissza másoknak (egy időben inkább többször is köszöntem, de már egy ideje kezdek átesni a ló másik oldalára).

Viszont nem jutott eszembe, hogy azt kell mondani, hogy:

"Mindörökké, ámen!"

Nem tudom. Mást mondani is fura lett volna rá... Leblokkoltam.

2021. jan. 4. 23:59
A kérdező szavazást indított:
Nagyon meglepődtél, van ilyen!
Megijedtél, hogy valaki felismert...
Démon?
Neveletlen vagy, biztos megbántottad a másikat!
Sok volt a bukta...
Te már elkárhoztál régen!
Egyéb lesz ez, mindjárt leírom...
14 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kerdes?

Hogy erre hogy kell valaszolni?

az a valasz, hogy "mindorokke, amen" VAGY "szervusz, szia" VAGY "jo napot kivanok"

egyik sem serto, ami a legtermeszetesebben jon neked

2021. jan. 5. 01:51
 2/4 anonim ***** válasza:
2%
Mert nincs isten.
2021. jan. 5. 05:31
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Az ördög bújt beléd, a neved is erre utal.
2021. jan. 5. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Van egy olyan emberi szabad akarati döntés, hogy annyira szereti Istent, hogy átadja neki a szabad akártát, legyen az ővé.

De mivel félünk a világtól és attól is hogy Isten esetleg elfelejt gazdálkodni akaratunkkal ezért a bizalmatlanság gátja épül ki bennünk.

Ha mernéd átadni Istennek akaratodat, akkor már ketten irányíthatnátok a Jézus666-ot és az élet minden kérdésében helyes döntést hoznátok, még egy köszönő válaszban is.

2021. jan. 22. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!