Miért nem tudom dicsértetni a Jézus Krisztust?
Találkoztam egy katolikussal, aki úgy köszönt nekem, hogy: "Dicsértessék a Jézus Krisztus!"
Meglepődtem és rosszul éreztem magam, mert illetlenségnek tartom, ha nem köszönök vissza másoknak (egy időben inkább többször is köszöntem, de már egy ideje kezdek átesni a ló másik oldalára).
Viszont nem jutott eszembe, hogy azt kell mondani, hogy:
"Mindörökké, ámen!"
Nem tudom. Mást mondani is fura lett volna rá... Leblokkoltam.
Mi a kerdes?
Hogy erre hogy kell valaszolni?
az a valasz, hogy "mindorokke, amen" VAGY "szervusz, szia" VAGY "jo napot kivanok"
egyik sem serto, ami a legtermeszetesebben jon neked
Van egy olyan emberi szabad akarati döntés, hogy annyira szereti Istent, hogy átadja neki a szabad akártát, legyen az ővé.
De mivel félünk a világtól és attól is hogy Isten esetleg elfelejt gazdálkodni akaratunkkal ezért a bizalmatlanság gátja épül ki bennünk.
Ha mernéd átadni Istennek akaratodat, akkor már ketten irányíthatnátok a Jézus666-ot és az élet minden kérdésében helyes döntést hoznátok, még egy köszönő válaszban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!