Jézus farmerban vagy öltönyben járna, ha most élne?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 17:21
A kérdező szavazást indított:
Farmerben.
Öltönyben.
28 szavazat
2/11 anonim válasza:
Valszeg kényszerzubbonyban. Az emberek ma sem nagyon vevők a "szeressétek egymást és ne csesszetek ki a másikkal" üzenetre.
3/11 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, hogy a csuhát vagy a naturista öltözködési stílust felveszem opciónak...Vagy hogy az egyébre is lehessen szavazni, de most tegyük fel, hogy csak ez van...
2021. jan. 3. 17:34
5/11 anonim válasza:
Elnézve a régebbi ábrázolásokat, fecskében.
6/11 anonim válasza:
Szerintem szakadt térdű farmerban járna, mint a mostani 30 évesek
7/11 anonim válasza:
Az öltöny és nyakkendő pogány eredetű hagyomány, abban biztos nem járna. A farmer az nem pogány, s így bár én személyesen nem szeretem (nincs és sose hordok), de a kettő közül azt választaná.
8/11 anonim válasza:
Csak az biztos, hogy az ő korában úgy öltözött, mint bárki más.
Szerintem most is átlagosan öltözne, és olyan holmit venne fel, amivel nem okoz félreértést ill. nem vonná el a figyelmet a mondanivalójáról, de szakadt alak sem lenne úgymond. Mert nem ez a lényeg.
9/11 anonim válasza:
Nem tudom, talán farmerben lenne mert az átlag emberhez ez közelebb áll.
De itt ellent kell mondjak önmagamnak.
Mert ha igazat, az örökérvényűt hirdeti akkor akár csupaszon is állhatna ha hiszek benne.
Nem hiszem hogy a ruha határozná meg kiben, miben higyjek.
10/11 anonim válasza:
A Family Guy-ból kiindulván tuti farmerben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!