Hisztek Istenben?
Akik nem, azok írják le, hogy miben hisznek, vagy hisznek-e egyáltalán.
Nyugodtan írjatok véleményt.
Én személy szerint agnosztikus vagyok.
Akkor tulajdonképpen te nem az emberalakú istenben hiszel, hanem az univerzum(ok)ban?
Nekem ez tetszik, legalábbis jobban, mint az ember személyű isten.
na látod ezért nem tudod eldönteni a dolgot 40 -éves kor alatt, mert még túl fiatal vagy, alapvető dolgokkal nem vagy tisztában és ez nem tudatlanság ,hanem az élettapasztalat hiánya .
Kedves 9!: Nagyon szépek ezek a metaforak, de tőled is a konkrérumot várom. Mit értesz hamis élet alatt? Stb.stb.
10.Csak te tudhatod hogy az élet mely területén mennyire vagy őszinte magaddal, feltéve ha nem hazudsz magadnak is(tudom tudom te hazudsz magadnak szóval vagy te és magad már már tudathasadás na de most nem ez a lényeg itt, csak hogy érthető legyen), én mondhatom hogy legyél ügyvéd ha te utálod a jogot nem fogsz benne kiteljesedni nagy valószínűséggel, persze az egyén változhat.
Az önazonosság fontos, az állarc néha kell, de ne szerepeket játssz hanem élj.
Jó esetben igen.
De a romlásba is vihet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!