Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten jó érzi Magát, Veled?

Isten jó érzi Magát, Veled?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy az életed boldoggá teszi Őt?

És ha igen honnan vagy benne biztos?

2010. aug. 13. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Isten sehogyan sem érzi magát, és ezt nem ateizmusból mondom. Valahogyan érezni magunkat, az testi és pszichológiai állapot. Isten nem ember vagy állat, ezért nincsenek ilyen állapotai.
2010. aug. 14. 05:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Igazából minden egyéniségnek(embernek) 2 énje van...egy alsóbbrendű "haszonhajhász", tudatlan úgymond, tehát "vak", vagyis az egó(sátán), és van a felsőbbrendű önzetlen, a tiszta szeretet maga, a mindenség...ez pedig Isten. A felsőbbrendű éned tanítja a alsóbbrendűt, feladatokat rakva elé, hogy fejlődhessen, és elérhesse a teljesség és tökéletesség állapotát, azaz a menyországot. Önmagad valósága tudja jól, hogy nem válsz nemlétezővé...nem bánt...csupán tanít, mert szeret.

Szóval a kérésed úgy hangzana helyesen, hogy...

"Te jól érzed magad? Veled?

Úgy értem az életed boldoggá teszi magadat?

És ha igen honnan vagy benne biztos?"

Válaszom...hát persze. Ha tudom a valót, megvan a boldogság forrása...és bármikor meríthetek belőle...és bármikor konzultálhatok Istennel tanácsokat kérve. :)

ui.:Nincs külső dolog, nincs külső világ...ami van, az bent van...Ha magába néz az ember, el tudja dönteni mi a helyes...mindig. Ezért tud mindent rólunk Isten, ezért "ítélhet" meg csak Ő...hiszen mi vagyunk azok, és a fejlődésünkért teszi mindezt. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 14. 09:55
 13/16 pelgrim ***** válasza:
73%
Igen, ezt onnan tudom, hogy én jól érzem magam ővele.
2010. aug. 14. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Boldog velem és én is boldog vagyok vele. Jó, hogy mellettem van, hogy vigyáz rám, hogy szeret, hogy mindig meghallgat, ad tanácsot a biblián keresztül.... és Ő boldog, hogy hallgatok rá, hogy szeretem, persze nem örül, ha hülyeséget csinálok, de nem rója fel, hanem megbocsájtó Isten!

Részlet János Apostolnak a Korinthusbeliekhez írt első leveléből:

A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.

Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt,

Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal; Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.

A szeretet soha el nem fogy: de legyenek bár jövendőmondások, eltöröltetnek; vagy akár nyelvek, megszűnnek; vagy akár ismeret, eltöröltetik.

2010. aug. 14. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Nemhiszem, hogy nagyon bolog lenne az én életelmtől... :S

Meleg vagyok :'( vagyis bi... de ez neki mind1... parázna és kész...

Ami még ennél is jobb... egy igaz keresztényt sikerült eltérítenem tőle... és egyre lejjebb húznom. Olyat, akit szeret. A gyermekét. Elszakítom tőle...!

Nemhiszem, hogy most nagyon gyönyörködne bennem...

2010. aug. 14. 21:58
 16/16 A kérdező kommentje:

21.58

Az ember a szexuális beállítottságát nem választja !!!!

Az van és kész.Vagy ha van olyas valaki aki döntés alapján

lett hetero v bi v akármi az írjon.De ilyen ugysincs!!

És lehet h az őszinteségeddel Te közelebb vagy Istenhez mint a sok álszent.

Legyél csak önmagad.Csak tudd h Ki vagy !

Hogy miért és kiért létezel elsősorban!!!!!

Mert az nem a párod meg a család meg a többi hanem az ISTEN az....

2010. aug. 15. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!