Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten jó érzi Magát, Veled?

Isten jó érzi Magát, Veled?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy az életed boldoggá teszi Őt?

És ha igen honnan vagy benne biztos?

2010. aug. 13. 12:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Az én életem biztos élvezi. Jobb mint a Maunika só!
2010. aug. 13. 12:44
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Az én életem.... nos szerintem egyikőnk sem élvezni, csak nem értem miért nem tesz azért, hogy jobb legyen-.-'
2010. aug. 13. 12:45
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

12:45 neked kéne tenned, a sajt gondjaid senki nem fogja megoldani helyetted.

A kérdésre válaszolva: nem. És onnét tudom, mert túl sok van a számlámon, amit ha Ő meg is bocsát, én nem fogok.

2010. aug. 13. 12:49
 4/16 A kérdező kommentje:

12.49

Uhh ,ez kemény !!

Le a kalappal előtted! :-)

2010. aug. 13. 13:30
 5/16 anonim ***** válasza:
isten nélkülem is boldog,hiszen ő az Isten.nem várja el,hogy boldoggá tegyem,ezt csak a keresztény egyház tanítja.
2010. aug. 13. 14:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Miért, téged nem tenne boldoggá a gyermeked puszta létezése, az, hogy látnád a benne lévő jóságot és szeretetet?
2010. aug. 13. 15:13
 7/16 A kérdező kommentje:

15.13

De ,igen.

És sokak miért nem elégedettek azzal ha a gyermekük felnő és boldog ,elégedett életet él de mégse kíváncsi az anyjára ,apjára.

Szerinted az ilyen szülő boldog ? Elég neki a gyereke "külön" boldogsága ,létezése?

Vagy boldogabb lenne ha ő is részesülne belőle.Nem?

Szerintem Isten is így van Velünk.

2010. aug. 13. 15:23
 8/16 A kérdező kommentje:

14.32

Ezt Tőle is megkérdezted ?

2010. aug. 13. 15:24
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

De, azt elismerem, hogy boldogabb lenne, ha mindenki elfogadná a létezését, de ez nem azt jelenti, hogy most boldogtalan.

mármint, ha lát egy ateistát, aki a hitetlensége mellett jószívű és őszintén szeretetteljes, akkor azért fog sóhajtozni, hogy bár elismerné őt? Nem, Isten türelmes, és tudja, hogy előbb-vagy utóbb kinyílik a szeme.

Persze itt már lényeges kérdés, hogy miben hiszel. Nem vagyok keresztény, de más vallású igen, hiszek például a lélekvándorlásban.

Tehát én megadom a lehetőségét annak, hogy Isten tudja, eljön az idő, mikor a hitetlen gyermeke is hívővé válik. És Ő nem az aktuális embert szereti benned, hanem az örök lelket.

2010. aug. 13. 15:50
 10/16 anonim ***** válasza:

15:24 Isten maga a tökéletes szeretet és boldogság.a tökéletes szeretetnek nincs arra szüksége,hogy sztárolják,másoktól függjön a boldogsága.erre az embereknek van szüksége.ha az Isten is úgy viselkedne mint az emberek akkor ő maga is halandó lenne.

megkérdeztem tőle.

2010. aug. 13. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!