Az Úr visszajövetelével ez megszűnik?
Figyelt kérdés
Tehát, én még fiatal vagyok, így nem vagyok szülő, de nagyon szertnék apa lenni egyszer legalább 4-5 gyerek...
Mivel ahogy látom(mert eléggé beleástam magam az idők jeleibe, Jelenések könyve), mert ahogy látom sok idő nem lesz már én max 15-20 évet tippelek(de ez csak tipp)
Elvileg aki üdvözült, és az örök élet megkezdődik, akkor a már új gyerek nem születik, igaz? Miért? 😧
2020. dec. 23. 21:04
21/22 anonim válasza:
Sok réteg van, nem.tudom melyikre gondolsz. Írta valaki, hogy nem lesznek nemek. Az egy feljebb lévő réteg, mint simán az újra eljövetel. Ott igenis lesznek még emberek csak mindenki istent fogja szolgálni, önimseret dús, értelmes, jó emberek lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!