Az Úr visszajövetelével ez megszűnik?
Tehát, én még fiatal vagyok, így nem vagyok szülő, de nagyon szertnék apa lenni egyszer legalább 4-5 gyerek...
Mivel ahogy látom(mert eléggé beleástam magam az idők jeleibe, Jelenések könyve), mert ahogy látom sok idő nem lesz már én max 15-20 évet tippelek(de ez csak tipp)
Elvileg aki üdvözült, és az örök élet megkezdődik, akkor a már új gyerek nem születik, igaz? Miért? 😧
Valóban ahogyan írtad, Isten a földet tette az ember számára lakhatóvá, és élvezetes életet hozott itt létre számunkra. Minden ami az életben szép és kívánatos,azt mi emberek itt tudjuk elképzelni. Például azt is, milyen jó lenne ha félelem, betegség, öregség és halál nélkül élni. Ez volt Isten eredeti szándéka. Hamarosan azért jön el Krisztus,hogy mindezt megvalósítsa a földön, és akkor valóra válik a kérés, "legyen meg az akaratod a földön is". Mert jelenleg nem Isten akarata szerint folyik az élet a földön.
Viszont ahhoz, hogy ott élhessünk tennünk kell azt, amit Krisztus mond, pl. a János 17:3 versében. Ez nélkül senki sem élhet majd ott.
Én nem vagyok JTs, inkább pünkösdinek tartom magam, de egyik felekezetnek sincs értelme versenyezni a másikkal, hogy ki fejti meg jobban, mint akar mondani a Biblia.
A lényeg, hogy minnél több ember rátaláljon és megvalja Jézust Megváltójának...
odaírta olvashatóan hogy szerinte 15-20 év és ezt is csak tippeli, miért kell beleállni hogy hamis próféta? a gőgösség és a bíráskodás is bűnös cselekedet.
kérdező erre senki sem tudja a választ, ezt majd akkor tudjuk meg ha bekövetkezik és akkor is csak azok ugye akik a cselekedeteik alapján erre méltóak lesznek. annyit tehetünk, hogy minél jobban tartjuk magunkat Isten törvényeihez és szavához. megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, ha fiatalon ilyen nagy családban gondolkozol?
"amilyen Ádám és Éva idejében volt, nem?
Tehát hasonlóan fogunk élni mint ők, nem?" - annyiban lesz hasonló, hogy ismét minden olyan tökéletes lesz mint kezdetben.
Akkor nekik az volt a feladatuk, hogy töltsék be a földet....ott már nem ez lesz a feladat. A jelenések könyve szerint új tekercsek nyittatnak meg, valószínűleg majd akkor tudjuk meg azokból mi lesz a feladat akkor..
Ha majd eljön a Messiás (Mert egyszer el fog jönni), megkérdezhetjük tõle: "teszett-e már itt járni?"
"15-20 évet tippelek" (cs
Rabbi Akiba a Bar Kochba szabadságharc vezérében látta a Messiást, ezért is adta neki a Bar Kochba (Csillad Fia) nevet. R. Johanan ben Torta erre azt mondta: "fû nõ az arcodon, Akiba és Dávid Fia még mindig nem jön el."
Attól tartok, ma sem vagyunk közelebb.
„Ha tudnám, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék egy almafát.”
Luther Márton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!