Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az Úr visszajövetelével ez...

Az Úr visszajövetelével ez megszűnik?

Figyelt kérdés

Tehát, én még fiatal vagyok, így nem vagyok szülő, de nagyon szertnék apa lenni egyszer legalább 4-5 gyerek...

Mivel ahogy látom(mert eléggé beleástam magam az idők jeleibe, Jelenések könyve), mert ahogy látom sok idő nem lesz már én max 15-20 évet tippelek(de ez csak tipp)

Elvileg aki üdvözült, és az örök élet megkezdődik, akkor a már új gyerek nem születik, igaz? Miért? 😧

2020. dec. 23. 21:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
26%

Nos, a Mennyországban nem lesznek férfiak és nők (Jézus szerint az üdvözülők olyanok lesznek, mint az angyalok), tehát azon a módon, ahogy itt a földön, úgy biztis nem születnek majd gyerekek. De honnan tudod, hogy nincs más módja a születésnek? Hiszen a Fiúisten (földi nevén Jézus) is az Atyától született, nem kellett hozzá férfi és nő...

A végidőkkel meg ne foglalkozz, mert rengeteg félrevezető iromány van róla. Amikor nehézségek, bizonytalanságok, krízisek lépnek fel a világban, hirtelen megjelennek az álpróféták, álapostolok, hamis tanítók, akik minden tudni vélnek, főleg a végidőkről. Belőled ne legyen ilyen! Senki sem tudhatja, mikor lesz vége a világnak, erről sok bibliaidézet tanúskodik.

üdv Stefán

2020. dec. 23. 21:12
 2/22 anonim ***** válasza:
33%
Mivel hamisprófétálsz, így az üdvösség számodra nem túl releváns. A Jelenések könyve szerint a hamis próféták elkárhoznak, így mindegy.
2020. dec. 23. 21:12
 3/22 A kérdező kommentje:

Köszi! 👍 Így van, egyedül csak az Atya tudja az időpontot.

2020. dec. 23. 21:24
 4/22 KZitus ***** válasza:
22%

Szia

Következtetni tudunk abból amit a Biblia ír a kérdéseddel kapcsolatban

Ézsaiás prófétailag elég sok mindent leírt, milyen élet lesz Krisztus Királyságában, vagyis uralma alatt.

Pl. az Ézsaiás 65:20, 23 verse azt írja:"„Nem lesz ott többé néhány napot élt csecsemő,...Nem fáradnak hiába, nem veszedelemre szülnek, mert Jehovától megáldott utódok ők, leszármazottaikkal együtt."

2020. dec. 23. 21:25
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen válaszod. 🥺 Remélem azért te üdvözülni fogsz és meg fogsz tudni állni Jézus előtt. Ő a szíveket vizsgálja. 😉

“Mivel hamisprófétáls“

Ki? Én? Mivel odaírtam, hogy én ezt tippelem nem hiszem, hogy elvesztettem az üdvösséget emiatt, mivel nem írtam dátumot se csak saját véleményt írtam.

2020. dec. 23. 21:27
 6/22 KZitus ***** válasza:
19%
u.i Ézsaiás a földi dolgokról írt, nem a mennyeiekről
2020. dec. 23. 21:27
 7/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld, neked is #2-es de vigyázz “ne ítélj, hogy ne ítéltess” 😉
2020. dec. 23. 21:32
 8/22 A kérdező kommentje:

Igen, de elvileg Isten a földet állítja helyre, amilyen Ádám és Éva idejében volt, nem?

Tehát hasonlóan fogunk élni mint ők, nem?

2020. dec. 23. 21:34
 9/22 anonim ***** válasza:
33%

"Ki? Én?"

Te írtad, hogy max 15-20 év van hátra, amikor Jézus külön figyelmeztetett minket, hogy senki se tudhatja az idejét. Máshol azt írja, úgy jön el, mint éjjel a tolvaj, hogy senki se számít majd rá. Ellenben te tudni véled az idejét, sőt ezt még hirdeted is.

Egyáltalán minek kell ezzel foglalkozni? Holnap is elüthet egy autó, akkor nem kell kivárni se az időt.

2020. dec. 23. 21:36
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem, ez bibliaellenes tanítás.
2020. dec. 23. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!