Van erre esélyem? Volt már példa ilyenre?
A kérdésem Jézussal kapcsolatos. Azon gondolkodok egy ideje, hogy vajon el tudnám-e érni, hogy találkozzak vele anélkül, hogy meghaljak?
Valószínűsítem, hogy ennek esélye a 0-hoz közelít, de sose tudni. Nagyon jól esne beszélni vele, mert olyan dolgokra szeretnék tőle választ kapni, amire csak ő vagy esetleg egy angyal, a próféták, vagy maga Isten adhat választ.
Nehéz időszakban vagyok, több okból is és ha bizonyos dolgokra választ kaphatnék, akkor lehetnék szerintem csak nyugodt és boldogabb. Van több olyan dolog, ami bizonytalanná tesz és nyomaszt.
Tudom, hogy a Bibliában vannak benne a tanítások, de azok általános infók és engem ettől konkrétabb dolgok foglalkoztatnak. Kértem már tanácsot másoktól, de a kérdéseim egy részére hétköznapi földi emberek nem tudják a választ, a többi kérdéseimre meg mindenki mást mond és máshogy látja.
Szerintetek (azoktól kérdezem, akik hisznek a létezésében) ha kitartóan imádkoznék, teljesen őszintén minden nap, vagy naponta többször, akár éjjel-nappal, ha időm engedi, akkor elképzelhető, hogy Jézus meghallgatja az imáimat és valahogy találkozhatok vele?
Akár úgy, hogy ő jön hozzám, bár ez gondolom, hogy kizárt dolog, mert nem jön le akármiért a mennyből, akár úgy, hogy valahogy én megyek őhozzá, de anélkül, hogy meghalok.
Jézus kicsit mást tanított, például:
"Én vagyok a föltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meg is halt, élni fog, és mindaz, aki él és hisz bennem, nem hal meg soha. Hiszed ezt?"
Ugye tudod, hogy pl az őrangyalod/őrangyalaid folyamatosan figyelnek és segítenek? Sugározzák feléd a megfelelő energiát.
Ha úgy érzed csak attól lehetnél boldogabb, ez egy mentális betegség, egy tévhit. Amíg ilyenjeid vannak, valószínűleg nem fogják azt a formáját nyújtani a segítségnek, amit te szeretnél, mert azzal csak erősítenék benned a negatív működést.
Kérj egy segítőt az álmodba, hátha.
Én nem tartom magam átlagos földi embernek, és a válaszaim ilyen téren általában eléggé egyetemes, illetve a vitáknál 95%ban az jön ki, hogy a másik véleménye megváltozik az enyémre, szóval talán tudok segíteni. Ha eléggé konkretizálod a helyzetet, szerintem menni fog. Szóval írj nyugodtan.
"Én nem tartom magam átlagos földi embernek, és a válaszaim ilyen téren általában eléggé egyetemes, illetve a vitáknál 95%ban az jön ki, hogy a másik véleménye megváltozik az enyémre, szóval talán tudok segíteni. "
EBBE A RÉSZBE KB. BELEHALTAM A RÖHÖGSÉTŐL XDDD
Na látjátok srácok, ilyen az amikor valaki semmire nem viszi az életben, az átlagnál is jelentéktelenebb, és ilyenkor az agy a megrokkanása alatt elkezd ilyen hülyeségeket gyártani, és az illető úgy érzi, hogy ő az egy a 7 milliárdból (Én nem tartom magam átlagos földi embernek).
Ilyenkor érdemes szakértőt bevonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!