Keresztények, ti minden reggel, este és étkezések előtt szoktatok imádkozni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 11:56
11/14 anonim válasza:
8-as, igen, tudom, hogy bizonyos országokban a háború is okoz éhínséget, stb. De ez is azt bizonyítja, hogy az ételt nem Isten teszi elénk, mert akkor ő eléjük is tenne, szerintem. Hozzám jó volt, és tett az asztalomra, de az etióp kisgyerekhez meg nem? Aztán miért pont hozzám volt jó? Ezek olyan ellentmondásosak. Ja és egyáltalán nem vagyok Isten ellenes. Sőt, szeretném megérteni, de ezek olyan ellentmondások, hogy nem lehet, és kb az ellentmondásokat letudják azzal, hogy "Isten útjai kifürkészhetetlenek " Aztán ennyi.
12/14 anonim válasza:
"Igen, amikor csak lehetőségem van rá, mindig beszélgetek az Életadómmal"
ööö... skizofrén-e vagy?
13/14 anonim válasza:
este hosszabban, azon kivul akkor, ha templomba megyek vagy valamilyen esti ahitatra
14/14 anonim válasza:
2-es
egy 100 eves vicc utan egy klise
nem tudjuk megmagyarazni, miert van momentan sokkal jobb dolgunk, mint az ehezoknek - de kinek koszonnem meg, ha nem Istennek?
azt is gondold vegig, hogy attol, hogy nem hiszel Istenben (ami termeszetesen jogod es tiszteletben tartando), egyetlen ember sem fog tobb taplalekhoz jutni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!