Aki egyszer azt mondja, hogy ő ezentúl muszlim, aztán valóban azt a vallást is gyakorolja és betartja, de meg volt keresztelve, ő a kereszténység szerint bűnös lesz?
A világon minden vallás, egyhaz pogány, beleértve ebbe a kereszténységet is.
Mindeniknek ugyanaz az Úr-a!!!
A nagy megtéveszés mindenikben az, hogy mindenki a saját vallását hiszi igaznak!!!
Évezredek óta ez megy generációkon keresztül, apárol fiúra száll a hazugság.
Annyira bele van égetve a vallások dogmája, filozófiája, teológiája az emberiség elmejébe , hogy a Teremtő SZAVÁT merő hazugsagnak nevezik!!!
Ezek mind megvannak írva az Írásban, hogy ez így lesz, van jelenleg az idők végén is!!!
Annyira eltorzult már az eģész világ, hogy nem képes megnyitni a szívét az igazság a Teremtő Szavának a befogadására!!!
Ézs 5:20 Jaj azoknak, akik a gonoszt jónak mondják és a jót gonosznak; akik a sötétséget világossággá s a világosságot sötétséggé teszik, és teszik a keserűt édessé, s az édest keserűvé!
Ján 3:19 Ez pedig a kárhoztatás, hogy a világosság e világra jött, és az emberek inkább szerették a sötétséget, mint a világosságot; mert az ő cselekedeteik gonoszak valának.
Csak azt ne mond, hogy az Őrtorony a Zistenszava
#12 Én azt ìrtam, hogy világon minden vallás,egyház!!!
Akkor a jehova tanúi miért lennének kivétel? Az is egy világi egyház, nem kivétel ez alól!!!
Attól függetlenül hogy óbégatják a jehova nevet, mert ezt olvassák a pogánykeresztények által fordított Írásban, az még egyáltalán nem a Teremtő neve, ahogy az Úr sem az !!!
Bocs #13-nak
Én azt ìrtam, hogy a világon minden vallás és egyház!!!
Akkor a jehova tanúi miért lennének kivétel? Az is egy világi egyház, nem kivétel ez alól!!!
Attól függetlenül hogy óbégatják a jehova nevet, mert ezt olvassák a pogánykeresztények által fordított Írásban, az még egyáltalán nem a Teremtő neve, ahogy az Úr sem az !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!