Miért hiszik a gyülölkődő homofób keresztények ezen az oldalon hogy bármikor is a mennybe juthatnak?
Nem mindenki fog bemenni a Menny Királyságába, aki azt mondja nekem: "Uram, Uram!" Csak az megy be, aki megteszi, amit mennyei Atyám akar (Máté 7:21).
Aki a melegeket gyűlöli az pont nem azt csinálja, amit az Úr akar.
Nem gyűlölni kell a helytelenül élőket, hanem segíteni nekik megérteni Isten erkölcsi elveit, és a természet törvényeit.
Isten nem fog változtatni ezeken. Ezért nekünk embereknek kell változtatni. Isten szava és a próféták, Jézus mind mind arról beszéltek, hogy az embernek kell alkalmazkodnia Istenhez és nem fordítva.
Jézus sem azt tette amit önkényesen elhatározott, hanem amit mondott neki az Istene.
Ezért a Biblia tele van olyan emberekkel, akikről azt írja a Teremtő:
(1Mózes 6:22) . . mindent úgy tett, ahogyan Isten parancsolta neki. Pontosan úgy cselekedett.
(János 5:29, 30) . . .. 30 Én semmit sem tehetek a magam kezdeményezéséből.. . .
(János 6:38) 38 Mert én nem azért jöttem le az égből, hogy a saját akaratomat cselekedjem, hanem annak az akaratát, aki küldött engem.
A rossz tetteket, hajlamokat kell gyűlölni, amik távol tartanak Istentől.
Hit által tették ezeket, az ígéretre figyelve.
Egy keresztény attól homofób, hogy nem támogatja a melegházasságot, és azt, hogy gyerekeket fogadjanak örökbe. Attól homofób, hogy nem ismeri el a jogot a homoszexuális kapcsolathoz, és a homoszexuális szexhez.
Amely keresztény gyűlöli a homoszexuálisokat, és nem csupán a homoszexuális szexet, az rossz keresztény, mivel nem tudja elválasztani az embert attól, amit cselekszik.
23 A jó keresztény csak gyereknemzés céljából szexel.
Bocsánat a hasonlat ért,de pont mint az állatok.
Azok is csak a párzási időszakban.
Részemről inkább a pokol.
Ott legalább nem tilos a szex.
24
Aki ezt állítja, az nem Ismeri Istent, és bizony számtalan embert elítélhette volna, akik nem csak a gyermek nemzés céljából tették, hanem mert ezt ajándékba adta a Teremtő Isten két párnak. Nem csak a gyermek nemzés céljából. ellenben érzés nélküli szexelés lenne, ösztönből mint az állatoknál. De mivel a nemi élethez kellemes érzéseket is adott, ezért a házastársak nem csak a gyermek miatt élnek nemi életet.
Szegény homiknak meg tilos.
Biztos nekik is adott kellemes érzéseket.
És a szeretet érzésére is képesek.
Nem korrekt, hogy isten,vagy vallás nevében fölgi halandó ítélkezzen mások felett
Nem a Földi halandó ítélik el, hanem a saját tetteik.
Ha búzát vetsz, nem epret aratsz.
Az is írva van, hogy halállal kell büntetni őket, ha már az idézésnél tartunk. Így félúton megállapodtak, nem ölik meg, azonban nem is szeretik őket. Tipikus "ujjat nyújtasz, az kezed akarják" b.zipillanat.
iért van az, hogy a keresztényellenesek akarják a legjobban megmondani, ki a jó vagy rossz keresztény? Sarkítva kb ilyen: "ha nem támogatod a öklözőpartikat, buza orgiákat (nemnem, Szájer zsidó), stb., nem vagy igazhitű". Nevetséges :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!