Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hiszik a gyülölkődő...

Miért hiszik a gyülölkődő homofób keresztények ezen az oldalon hogy bármikor is a mennybe juthatnak?

Figyelt kérdés
Ez kicdit paradox.
2020. dec. 14. 20:41
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
35%

Mert nem ismerik az írásokat, sem Isten szándékát.

Isten az embert azért hozta létre, hogy itt is legyen egy életforma. Az ember nem az égből jött, és a Földre vonatkozik az élete.

A halál sem volt része a szándékának az embere esetében. Hogy még is bejött, azt Jézus megváltó tette fogja visszájára fordítani a megfelelő időben és módon.

E nem az égbe hanem ahova rendeltette a kezdetektől. Ide a Földre fognak feltámadni.

A vallások becsapják az embereket, és ezzel Istennek is ellent mondanak.

2020. dec. 14. 23:16
 12/41 anonim ***** válasza:
0%
Na igen , istenke aliasz elóhím a földre tervezte az emberi életet nem a mennybe de mióta ádám és évuci vétkezett bekövetkezett a halál kilettek zárva az édenkertből ami még mindig itt van a földön egy felfedezetlen tájon különben akkor miért kellene pallossal védeni ha megszűnt volna? (nagy esélyel a föld lapos hiába kamuzzák azt hogy nem) Illetve isten az ószövegségben(bár szerintem még mindig abban vagyunk) rengeteg energiát beleölt hogy kipusztítsa a gonosz nemzeteket a földről most akkor hiába tette mindezt? Nem, mai napig pusztitsa a szerinte "gonosz" embereket a földről mert még mindig egy bosszúálló szornyeteg.
2020. dec. 15. 05:36
 13/41 anonim ***** válasza:
0%
A valosag az hogy az égiek minket nagyon lenéznek ott fentrol, kutyanak nezik az embereket. Judas lenezo hangvetelu levele is ezt támasztja alá hogy az ember egyenlő az álattal főleg a nő azokat az ószövetség állatnak nevezi meg a zsidók szerint is a nő csak egy állat
2020. dec. 15. 05:39
 14/41 anonim ***** válasza:
0%
Aki meghalt az ítélet alatt volt tehát jogosulatlan a mennyre és aki betegségben halt meg azt isten betegitette meg mert gonoszul viselkedett
2020. dec. 15. 06:24
 15/41 anonim ***** válasza:
44%

"Mert nem ismerik az írásokat, sem Isten szándékát"

Azt te sem ismered, mert csak annyit tudsz, hogy az Őrtorony szerint mi Isten szándéka. Azonban az Őrtorony fantáziái, és önkényes szentírás-magyarázata nem egyenlők azzal, hogy Isten milyen is valójában.

Ha valóba létezik Isten, akkor pont az ilyen vallásos emberek állnak tőle a legmesszebb, mint te vagy.

2020. dec. 15. 08:38
 16/41 anonim ***** válasza:
62%
#15 pedig igaza van és ennek semmi köze a jehovás bolondokhoz
2020. dec. 15. 09:20
 17/41 anonim ***** válasza:
68%

"homofób keresztény"

Ez ellentmondásos. Egy keresztény nem homofób. Mivel köztudottan a buz**ság pszichés betegség, így ugyan úgy a betegséget nem szeretjük, ahogyan pl. az influenzát sem. de az orvos sem influenzásfób, ha gyógyítani akarja szerencsétlent

"Nekem is megírták itt, hogy már elkárhoztam. Bezzeg a kannibál pedofil terrorista ha megtér, akkor halleluja, halleluja!"

Elfelejted a leépülésed során, hogy a kannibál pedofil terrorista is pszichésen leépült a bűntől és a saját maga félrevezetésétől, ahogyan te is ezen az úton jársz. Szóval ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy a beszűkölt agyad modellezni kívánja. Te is megtérhetsz, de nem fogsz, mert hülyíted magad, és egyre jobban nyírod a pszichédet. Senkinek sem kötelező elkárhozni, Jézus mindenki számára ingyenes döntéssé tette az üdvözülést, szóval igencsak agybetegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki elkárhozzon, és ezt az agybetegséget saját magénak idézi elő.

De a te szintedhez már az ilyen mantra illik: "Bezzeg a kannibál pedofil terrorista ha megtér, akkor halleluja, halleluja!"

2020. dec. 15. 09:33
 18/41 A kérdező kommentje:
Na 17es... a pokolba meghívlak majd 1 kávéra.
2020. dec. 15. 09:58
 19/41 A kérdező kommentje:
17es. Ha ezt is nézzük, akkor szídní a sok beteget aki nem tehet róla, mert ISTEN teremtette ezzel a "betegségel".. ergó nem tehetnek róla, azaz ők úgyanúgy a mennybe mehetnek hogy utána "megtisztuljanak", míg te mint embertársadon gyülölkődő, jössz velem kávézni a pokolbaxd
2020. dec. 15. 10:01
 20/41 anonim ***** válasza:
80%

15

"Őrtorony szerint"

Beszűkült lézeragyú barátom.

Ha olvasnád a Bibliát akkor láthatnád, hogy abból idézek, és nem az őrtoronyból.

Az őrtorony teljesen más célt szolgál, nem a Bibliát helyettesiti.

De Te a bibliát, mint Isten szavát veted el, nem folyóiratot.

Meg egyszer:(János 8:22, 23) . . .” 23 Így folytatta: „Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok.

Olvasd el szépen halkan és lassan és azután értelmezd!

(János 3:13) 13 Továbbá egy ember sem ment fel az égbe, csak az, aki az égből jött le: az Emberfia.

(János 3:31) . . .Aki a földről való, az földi, és földi dolgokról beszél. Aki az égből jön, az felette van mindenki másnak.

2020. dec. 15. 10:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!