Miért hiszik a gyülölkődő homofób keresztények ezen az oldalon hogy bármikor is a mennybe juthatnak?
Mert nem ismerik az írásokat, sem Isten szándékát.
Isten az embert azért hozta létre, hogy itt is legyen egy életforma. Az ember nem az égből jött, és a Földre vonatkozik az élete.
A halál sem volt része a szándékának az embere esetében. Hogy még is bejött, azt Jézus megváltó tette fogja visszájára fordítani a megfelelő időben és módon.
E nem az égbe hanem ahova rendeltette a kezdetektől. Ide a Földre fognak feltámadni.
A vallások becsapják az embereket, és ezzel Istennek is ellent mondanak.
"Mert nem ismerik az írásokat, sem Isten szándékát"
Azt te sem ismered, mert csak annyit tudsz, hogy az Őrtorony szerint mi Isten szándéka. Azonban az Őrtorony fantáziái, és önkényes szentírás-magyarázata nem egyenlők azzal, hogy Isten milyen is valójában.
Ha valóba létezik Isten, akkor pont az ilyen vallásos emberek állnak tőle a legmesszebb, mint te vagy.
"homofób keresztény"
Ez ellentmondásos. Egy keresztény nem homofób. Mivel köztudottan a buz**ság pszichés betegség, így ugyan úgy a betegséget nem szeretjük, ahogyan pl. az influenzát sem. de az orvos sem influenzásfób, ha gyógyítani akarja szerencsétlent
"Nekem is megírták itt, hogy már elkárhoztam. Bezzeg a kannibál pedofil terrorista ha megtér, akkor halleluja, halleluja!"
Elfelejted a leépülésed során, hogy a kannibál pedofil terrorista is pszichésen leépült a bűntől és a saját maga félrevezetésétől, ahogyan te is ezen az úton jársz. Szóval ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy a beszűkölt agyad modellezni kívánja. Te is megtérhetsz, de nem fogsz, mert hülyíted magad, és egyre jobban nyírod a pszichédet. Senkinek sem kötelező elkárhozni, Jézus mindenki számára ingyenes döntéssé tette az üdvözülést, szóval igencsak agybetegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki elkárhozzon, és ezt az agybetegséget saját magénak idézi elő.
De a te szintedhez már az ilyen mantra illik: "Bezzeg a kannibál pedofil terrorista ha megtér, akkor halleluja, halleluja!"
15
"Őrtorony szerint"
Beszűkült lézeragyú barátom.
Ha olvasnád a Bibliát akkor láthatnád, hogy abból idézek, és nem az őrtoronyból.
Az őrtorony teljesen más célt szolgál, nem a Bibliát helyettesiti.
De Te a bibliát, mint Isten szavát veted el, nem folyóiratot.
Meg egyszer:(János 8:22, 23) . . .” 23 Így folytatta: „Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok.
Olvasd el szépen halkan és lassan és azután értelmezd!
(János 3:13) 13 Továbbá egy ember sem ment fel az égbe, csak az, aki az égből jött le: az Emberfia.
(János 3:31) . . .Aki a földről való, az földi, és földi dolgokról beszél. Aki az égből jön, az felette van mindenki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!