Miért hiszik a gyülölkődő homofób keresztények ezen az oldalon hogy bármikor is a mennybe juthatnak?
Figyelt kérdés
Ez kicdit paradox.2020. dec. 14. 20:41
1/41 A kérdező kommentje:
Kicsit*
2020. dec. 14. 20:42
2/41 anonim válasza:
Te honnan tudod, ki hova kerül majd?
3/41 anonim válasza:
Mert már ki van fizetve, le van foglalva ott a szállás!
Liberálisokat még a kapuig sem engednek be!
Na csók
4/41 A kérdező kommentje:
2es. Szeresd fele barátod. Ha ezt már megszegi a jó keresztény és gyülölködik, akkor nem hiszem hogy a mennyország hívná hogy gyere, ember társaid utáltad 1 modva csinált indoktól de gyere...
2020. dec. 14. 20:53
5/41 anonim válasza:
Nekem is megírták itt, hogy már elkárhoztam. Bezzeg a kannibál pedofil terrorista ha megtér, akkor halleluja, halleluja!
6/41 A kérdező kommentje:
Ismerös xd
2020. dec. 14. 21:00
7/41 anonim válasza:
"Nekem is megírták itt, hogy már elkárhoztam."
azért még nem! van az a pénz... fizetni nálam kell!
8/41 anonim válasza:
Mert a pokolból már kitiltották őket
9/41 KZitus válasza:
Szia
Én sem értem, miért vágynak annyira oda az emberek? Hol írja a Biblia, hogy a "jó" emberek oda mennek/jutnak? Mit tudsz erről?
Mennyivel boldogabban élnék itt a földön betegség, öregség és halál nélkül.
10/41 anonim válasza:
"Mennyivel boldogabban élnék itt a földön betegség, öregség és halál nélkül"
És ha már mindent megcsináltál volna végtelenszer, akkor mit tennél?
Akkor is boldog lennél? Szerintem inkább jönne a fásultság, hogy semminek nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!