Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha megígérem Istennek, hogy...

Ha megígérem Istennek, hogy ha nyerek szerencsejátékon, mind elküldöm a pénzt beteg gyerekeknek, akkor miért nem engedi hogy nyerjek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 21:17
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
40 ezret adtam ma de ez semmire nem elég.
2020. dec. 4. 00:30
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekik akkor is segítség.

Szép volt.

2020. dec. 4. 00:34
 13/41 anonim ***** válasza:
#9 Mi köze a bank rabláshoz a szerencsejátéknak? 🤣🤣😂😂
2020. dec. 4. 00:34
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ha megígérem Istennek, hogy ha nyerek szerencsejátékon, mind elküldöm a pénzt beteg gyerekeknek, akkor miért nem engedi hogy nyerjek?"

Ehhez Istennek sem kell lennem, h tudjam, hogy kamu, illetve önös érdek. Ez kb. olyan, mint aki fogadkozik Isten előtt, hogy legyen gazdag és akkor segít. Marha nagy reszkír mondjuk egy milliárdos vagyonból 100 milliót eladományozni. Az ilyen kérések mint a saját kis önző érdekeinket szolgálják, miközben megpróbáljuk a lehetetlent, Istent átverni.

Adakozz most a mostani vagyonodból, akár erődön felül, és Isten megáldja a vagyonodat, alkalmas időben. így működik a hit.

2020. dec. 4. 09:07
 15/41 anonim ***** válasza:
Mert ezzel rossz irányba változtatnád a beteg gyerekek sorsát.
2020. dec. 4. 09:42
 16/41 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom miért várom hogy valaki normális érveket írjon, látjátok, én is ilyen hülye vagyok.
2020. dec. 4. 11:06
 17/41 anonim ***** válasza:

Hiszel Istenben?

Gondolom nem.

2020. dec. 4. 11:12
 18/41 A kérdező kommentje:
Nem. Ebből persze az emberek nagy része azt a téves következtetést vonja le, hogy ateista vagyok, de már csak ilyen beszűkült tudatú a legtöbb sajnos.
2020. dec. 4. 12:24
 19/41 anonim ***** válasza:

Akkor mi a fenét akarsz tőle?

Azt sem hiszed, hogy létezik.

Ha nem létezik akkor abban sem akadályoz hogy nyerj.

Hogy is van ez?

Gondold át.

2020. dec. 4. 12:40
 20/41 anonim ***** válasza:

Az általános kincstári válasz: a Teszt, ami mindennél és mindenkinél fontosabb számára.

Egy személyesebb vélemény: teszteli a türelmedet, és azt, hogy mennyire tudod elfogadni az ő akaratát, bármi is az.

2020. dec. 4. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!