Ha megígérem Istennek, hogy ha nyerek szerencsejátékon, mind elküldöm a pénzt beteg gyerekeknek, akkor miért nem engedi hogy nyerjek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 21:17
1/41 anonim válasza:
mert nem létezik?
ahm...szerintem a beteg gyerekek és a szüleik is kérik, hogy gyógyítsák meg őket és ezt sem teszi meg
akkor miért pont neked tenné meg?
2/41 A kérdező kommentje:
Hogy legalább én legyek boldog a visszaigazolástól (ha igaz ha nem) és lássam hogy van értelme az életemnek. Ja, ez is ilyen önző dolog, mert amúgy nem érdekel hányan halnak meg, úgysem tudom megváltani a világot.
2020. dec. 3. 21:23
3/41 anonim válasza:
A szerencsejáték nem istentől való dolog.
Ezt sem tudtad?
Az az ördög műve.
Isten vigyáz rád azért nem nyersz.
6/41 A kérdező kommentje:
Tessék, elbasztam 4 ezret online kaparósra, de semmi.
2020. dec. 3. 23:29
8/41 anonim válasza:
#7 isten vigyáz rá hogy ne tudjon adakozni és segíteni a rászorulókon. Ámen
9/41 anonim válasza:
A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve.
Megyek bankot rabolni, a pénzt a szegényeknek adom. A bíróság elnéző lenne velem?
10/41 anonim válasza:
#8 Mondjuk azt a 4 ezret amit eljátszott oda adhatta volna a szegényeknek.Meg a többi kapa-rós árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!