Csak nekem okozott lelki traumát az ószövetség ami Istent egy bosszúálló szörnynek festi le aki meggyilkolt több millió embert?(ördög meg szinte nem is csinált semmit)
Kedves Kérdező:(Máté 24:37) 37 Mert amilyenek Noé napjai voltak, olyan lesz az Emberfiának a jelenléte is.
Egy valamit sokan nem tudnak nem értenek, vagy nem vesznek figyelembe.
Mégpedig a tiszta imádatot.
Emlékezzetek arra, amikor Jézus kiűzte a Templomból az árusokat.
Ezek az emberek Isten nevében ténykedtek, és olyan helyen ami megszentségtelenítette az Istennek végzett imádatot.
Jézus az Istennek járó tiszta imádatot jött helyreállitani, és nem mindent úgy hagyni, ahogy az emberek végezték azt a saját elhatározásuk alapján.
Sátán felállított az Édenben egy "másik imádatot", ami az Ő elvei szerint van. Vagy is azt, hogy mindegy hogyan mutatsz be imádatot neki, csak neki szolgálj, és ne Istennek, úgy ahogy Ő kéri.
Bizony ezért fognak sokan meghalni, ahogy Jézus megmondta még akkor is ha Rá hivatkoznak.
(Máté 7:21–23) 21 Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem, hogy »Uram, Uram«, hanem csak az, aki cselekszi égi Atyám akaratát. 22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram, hát nem a te nevedben prófétáltunk, űztünk ki démonokat és tettünk sok csodát?« 23 De én akkor ezt mondom nekik: »Semmi közöm hozzátok! Távozzatok tőlem, ti törvényszegők!«
Egyetlen imádati formája van Istenhez fűződő kapcsolatnak és nem ezer féle. Hiába hivatkoznak Jézusra, meg Istenre. Őket elismerni egy dolog, miközben meg nem tesznek semmit amit Kér, inkább azt teszik ami nekik kényelmes.
Nem vállalják a Krisztusi életet, sem annak "keresztjét" ami ezzel jár.
Nincs tüzes Tó.
Látod le van írva mit kell tenni, vagy is figyelmeztetve vannak az emberek.
Akkor is felhasználta a választottjait, ahogy Jézust is, hogy az embereket jobb belátásra vezesse.
Az emberek maguk döntenek, igy amit tesznek, azok ítélik el őket.
Ki van ez találva? Nem kedves Barátom, mindent lehet tudni, amiből döntés hozható. Ahogy döntesz, az határozza meg a jövődet. Csak magukat hibáztathatják, ha nem figyelnek, és nem csinálnak semmit.
(Lukács 8:18) 18 Ügyeljetek tehát arra, hogy miként figyeltek. . . .
Van aki hall, de még is süket.
#39 te mondtad hogy ne terjesszünk hazugságot és nem hiszel a sajátt bibliádnak..
14A halált és az alvilágot a tüzes tóba vetették. A tüzes tó a második halál. 8A gyávák, hitetlenek, gonoszok, gyilkosok, kicsapongók, csalók, bálványimádók és hazugok mind a lánggal égő kénköves tóba kerülnek. Ez lesz a második halál.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!