Szerinted halál után mi van? Igaz ha élvezem az életem akkor pokol jár érte?
Figyelt kérdés
Meg lettem 10 évesen keresztelve mint katolikus. Voltam első áldozó is, minden vasárnap járok misére, most vagyok 20 éves. Törekszem mindenki iránt szeretet-békességre sőt mivel jó állásom van segítek is másokon ha megtehetem vagy rá alkalmam, de pl szeretek szexelni🤣🤣 tudom házasságon kívül tilos de úgy érzem fiatal vagyok, nincs feleségem se gyerekem majd ha lesz hűséges leszek, de úgy gondolom nem várhattam hàzassàgig... tisztelek mindenkit, nem àrtok senkinek. Mindig nem lehet a biblia szerint élni, én ki olvastam a bibliát de tele van mese szerű dolgokkal is. Gondolom ezért nem jutok pokolba. Élni is kell valahogy.2020. nov. 29. 12:42
A kérdező szavazást indított:
Menny/pokol van a halál után
reikarnáció van a halál után
Nincs semmi a halál után után
Nem tudjuk mivan a halál után
21 szavazat
1/7 anonim válasza:
" Igaz ha élvezem az életem akkor pokol jár érte?"
Nem igaz. Isten nem poklot teremtett, hogy szenvedjünk.
2/7 Prókátor válasza:
Hajúzni muszáj, navigálni nem muszáj. Az ember a keesztségben leveti a régi, testi embert, és lelki emberré lesz. Pontosan erről szól az igeszakasz, amit leírtál. HIT nélkül, ha templommba jársz, az csak időpocsékolás. Igazad van, hogy élni kell valahogy. Neked kell eldöntened, hogy hogy. A Biblia szerinti élet sem feltétlenül unalmas, max azt lehet rá mondani, hogy más ingerekkel teli, mint a nélküle való élet. HA valóban hinnél, felesleges lenne a kérdésed, mert tudnád, hogy mit kockáztatsz. Tudnád, hogy van a halál után mennyország és pokol. Azt már nem biztos, hogy tudnád, hogy Jézus is megmondta, hogy nem lehet egyzerre két urat szolgálni. csak magadat csapod be, ha megpróbálod.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Ha neked az élvezetet csak a kábítószer, az alkohol és a féktelen szex nyújtja, akkor vár a pokol.
6/7 anonim válasza:
Ilyen módon ne menj áldozni semmiképpen sem mise alatt. Mert bűn.
Erősen javaslom, hogy beszélj egy vagy több pappal, lelkivezetővel erről.
Itt nem fogod a legjobb választ megtalálni erre.
Ott van pl. Szent Pió ő egy híres gyóntatópap volt és kb. 52 éve halt meg. Szinte minden katolikus ismeri és évente több száz ezer ember látogatja meg a sírját. (ha most nem volna koronavírus)
Sok élő magyar is tudna mesélni az ő közbenjárásáról. Még a börtönbe zárt Mindszenty bíborost is "meglátogatta".
Fordulj hozzá imában. Olyan sok cikk van róla magyarul is, nem lehet mondani, hogy légből kapott az egész.
7/7 anonim válasza:
Ha élvezed az életed azért nem jár pokol. A reinkarnációra szavaztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!