Szerinted ez igaz? Keresztény hivok válaszoljanak
Figyelt kérdés
Van egy hívő testvérem tegnap este kórházban került súlyos az állapota sok nyugtatót vett be,, imádkozott és hangok jelentek meg a fülébe ,, de hónapokkal ezelőtt halott már démoni sugallatokat,, hogy ölje meg magát meg ilyenek,, én Református vagyok, évek óta feleségemmel együtt van egy fiunk ő is hívő 18 éves most,, de én vagy feleségem sose hallottunk ilyet,, szerintem lehet van ehhez köze a démonoknak de az is lehet hogy skizofrénia ,, hallucináció persze a gonosz szellemek tudnak ilyet okozni ,, de szerintem mentális betegsége van,, mit gondoltok? Jehova tanúi , ateisták válaszát nem kérem! Református, katolikus, Adventista , hit gyülis, baptista testvérek válaszát várom tisztelettel.2020. nov. 28. 04:12
11/11 anonim válasza:
Úgy látom az ostobaság nem felekezetfüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!