Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted ez igaz? Keresztény...

Szerinted ez igaz? Keresztény hivok válaszoljanak

Figyelt kérdés
Van egy hívő testvérem tegnap este kórházban került súlyos az állapota sok nyugtatót vett be,, imádkozott és hangok jelentek meg a fülébe ,, de hónapokkal ezelőtt halott már démoni sugallatokat,, hogy ölje meg magát meg ilyenek,, én Református vagyok, évek óta feleségemmel együtt van egy fiunk ő is hívő 18 éves most,, de én vagy feleségem sose hallottunk ilyet,, szerintem lehet van ehhez köze a démonoknak de az is lehet hogy skizofrénia ,, hallucináció persze a gonosz szellemek tudnak ilyet okozni ,, de szerintem mentális betegsége van,, mit gondoltok? Jehova tanúi , ateisták válaszát nem kérem! Református, katolikus, Adventista , hit gyülis, baptista testvérek válaszát várom tisztelettel.
2020. nov. 28. 04:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom az ostobaság nem felekezetfüggő...
2020. nov. 28. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!