Mit gondolsz mi a véleményed?
Sztem szüleid véleménye keresztényesebb. Az úr szava, pontosan ezt mondaná az egyház is aki befolyásolni akar a bibliával... Nem elég messzire menni, gondolj bele mikor úr nevébe öltek meg embereket, égettek mágián hogy az egyház ereje megmaradjon, és ezt mind a bibliával érték el.
Kedves kérdező, az a legtisztább vallás amit magad alakitasz ki Istened fele, a többi szektákhoz való hasonlósággal bír, azaz 1 ember prédikál és a többi hivő, befolyásoltan követi. Ilyenkor mem az Istened szavát követed, hanem azét aki prédikált neked... biblia írójának szavát követed aki lediktáltatta 138.ig alkalommal, éa nwm az úrrét.
Szia! :)
Szerintem ha az embernek van kapcsolata Istennel, akkor vágyakozik utána, hogy még többet megtudjon róla, hogy hallja a szavát, stb. Így szerintem fontos a Biblia olvasás, de ami ennél is fontosabb, az a Máté 7:18-20-ban leírt következő dolog:
A gyümölcséről ismered meg a fát. Ha a szüleid Isten szerinti életet élnek, ha az életünknek jó gyümölcseik vannak, ha békés, örömteli, adakozó életet élnek, akkor nincs gond. :)
Amit tudsz tenni, az az, hogy imádkozol azért, hogy ha a szüleid “rendben vannak” ilyen szempontból Isten szerint, akkor te kapj békét és felismerést, ha viszont közeledhetnének jobban felé, akkor adja meg nekik a vágyakozást. <3
Imádkozni fogok értük és érted! Ölelés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!