Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed?? Lelki...

Mi a véleményed?? Lelki Pásztor mondta ezeket...

Figyelt kérdés
43 éves vagyok. Van egy 20 éves fiam, hárman élünk én, fiam, feleségem. Mind a hárman dolgozunk. Fiam tavaly fejezte be az iskolát. Jártunk hit gyülekezetbe A lelkész azt mondta hogy nekem van szép házam, van autóm.. jàrjnk szórakozni...(most a virus miatt nem) Jól élünk minden, míg mások a világon naponta több ezren éhen halnak, a kórházak telve vannak, naponta több ezren szendvednek balasetet, én meg addig jól érzem magam... de hát én tehet erről hogy ennyi éhező van? Meg beteg? Reggeltől estig dolgozom. Kőműves építő iparban. Feleségem pedig a gyárban csoport vezető .. miért ne éljünk jól? Igaz szoktunk segíteni másokon de a lelkész azt mondta szinte morzsa amit segítek másokon azzal a 20-30 ezerrel.... de hát nem adhatom oda a fizetésem nekem is van rezsim minden.... nem én teremtettem így hogy ennyi beteg van.... és szegény... egy átlagos hétköznapi ember nem válthatja meg a világot .... ez a kormány feladata...
2020. nov. 15. 00:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Ha ebből nem ismered fel, hogy nem a Biblia szavait hallod, akkor sajnálom.

Ezek a szavak nem Krisztus tanitásai.

2020. nov. 15. 00:42
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
ezert nem szektakba kell jarni. meg a hagyomanyos vallasi korokben is mondanak cifrakat,csak hogy buntudatod legyen es megjobban magukhoz lancoljanak, nemhogy a hitgyuliban...
2020. nov. 15. 01:19
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
A Lelki Pásztor szeretné, ha sokkal több pénzt adnál neki. Ezért aztán bűntudatot akar kelteni benned.
2020. nov. 15. 01:22
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Fosd le a véleményét magasról még jó hogy nem akar téged bünösnek kinyilvánitai éld az életedet
2020. nov. 15. 02:55
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg manipulálni akar sajnos, de ez van, sajnos sokat elmond ez olyanokról, akik öltönyben prédikálnak.

Ha értelmes jótékonykodást szeretnél folytatni, javaslom az effektív altruizmus filozófiáját (hatékony jótékonyság). Arról szól, hogy hogyan tudunk leghatékonyabban segíteni. Spoiler: nem feltétlenül pénzadománnyal.

[link]

Jézus egyébként sosem állított olyat, hogy aki jómódú, az ne lehetne igaz ember. Nem a vagyoni helyzeten múlik az üdvösség.

2020. nov. 15. 03:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A lelkipásztor azt szeretné,ha jó nagy summát adnál a szektája javára.
2020. nov. 15. 05:31
 7/17 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező, már is többet segítettél a lelkészednél:) Bibliából okoskodni meg a legateistább is tud. Lásd pl én xd

Éljed nyugodtana magad életét, nem könnyü pénz amit megkeresel, megérdemled a kikapcsolodást.

2020. nov. 15. 07:08
 8/17 anonim ***** válasza:
18%

A legnagyobb adakozók mindig azok, akik már tudják mi a nyomor és éhezés. Akinek van hite, annak nem kérdés az adakozás, mert tudja, hogy Isten meg fogja tartani és ha Istennek úgy tetszik, akkor vissza fogja adni azt, amit másnak adott a sajátjából. De nem ezért adakozik, hanem mert tényleg segíteni akar.

Aztán vagytok ti, a többiek.

2020. nov. 15. 08:49
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
8as nem tudom mennyit adakoztál eddig az életedbe.
2020. nov. 15. 08:52
 10/17 anonim ***** válasza:
9# Szerinted?
2020. nov. 15. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!