Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt egy Pásztor írta, mi a...

Ezt egy Pásztor írta, mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés

Ezt egy Pásztor írta, mi a véleményed róla ? Tudom tele van helyesírási hibákkal mert így ír ez a Pásztor de neked az elragadtatas meg ilyenekről hogy nagy földrengés lesz mi a véleményed? Nekem az hogy ő honnan vesz ilyeneket.

ATYAMFIAI,,,,TESTVEREIM,,,BARATAIM,,,mondhatom,hogy minden hivo akik ujonnan szulettek,,,,erzik,,,es hirdetik az egesz vilagon,HOGY KOZEL AZ UR VISSZAJOVETELE,,,mikoris az UR,ugy kiragadja a vilagbol azokat akik naponta ragaszkodtak hozza,,hogy a vilagi emberek,,,,

nem tudjak,hogy a hivokkel ez tortent,,,,mert ugyanaz nap az egesz foldre kiterjedoen egy oriasi foldrenges fog tortenni,,,es emberek,,,szaz millioi fognak eltunni,,,meghalni,,,Az UR A MI MEGVALTONK pedig azzal fogja megmutatni,hogy JON,,,hogy a hivok szaz millioi ORIASI OROMBEN LESZNEK,,,SOT MAR VANNAK,,,ennek tudatatol,,,de nagy gyotrelem SIRASSAL is egybekotve fog megjelenni rajtuk,,,TERMESZET FELETTI orommel fogjak hirdetni az UR visszajovetelet,,,,es fajdalmas sirassal fordulnak azok fele akik nem ertik,,,vagy nem akarjak tudomasul venni,,,,de nem csak ez fog tortenni,,,hanem HATALMAS CSODAK fognak tortenni az imaik altal,,,,A MINDENHATO ISTEN FELKENI OKET,,,,csodatavo erokkel,,

gyogyithatatlan betegsegekbol fognak emberek MEGGYOGYULNI,,,

Keszuljunk es HIGYUNK,,,,MERT EZEK BEKOVETKEZNEK,,,ugy imadkozzunk,,,,hogy ez a MINDENHATO JO ATYANK AKARATA,,,,

A SZENT SZELLEM EREJE HATALMA SZALLJON MOST RANK,,,

MIKOZBEN EZT OLVASOD EREZNI FOGOD,HOGY A SZENT LELEK KEPESSE TETT TEGED,,,,IGEN,,,RAJTAD AZ UR EREJENEK KENETE,,,,JELENLETE,,,,MOST KEZDODIK,,,,,AMEN,,,AZ UR NEVEBEN,,,IRTAM EZT LE,,,,MA,,,,,AMEN,,,,AMEN,,,,MONDKI HANGOSSAN ; AMEN.

2020. okt. 30. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Ez egy bolond fanatikus.
2020. okt. 30. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
3%
Nem lettem tőle hívő. Nem hat rám a jedi erő. Rám csak a pénz hat :D
2020. okt. 30. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Írni én is írok bármit. Nézd: Csiribú csiribá jöjjön a dögvész!

Na jött?

Nem.

#Naugye

2020. okt. 30. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Röhejes.
2020. okt. 30. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Hányszor írod ki ezt a kérdés?
2020. okt. 30. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
Látomássuerű katyvasz, ami az erős érzelmi hangvételével akar az emberekre hatni. Kb ennyi.
2020. okt. 30. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Én előbb hiszem el, hogy a Star Wars valójában hiteles dokumentumfilm, mint bármit, amit idéztél a kedves pásztortól.
2020. okt. 30. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez a sok vessző... Jaj.

Nagyon idegesítő ez a stílus. Egyébként láttam már ilyet, sajnos egy közeli ismerősöm gyakran oszt meg ilyen kaliberű szöveget. Mondjuk azóta már némítottam.

2020. okt. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!