Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed?? Lelki...

Mi a véleményed?? Lelki Pásztor mondta ezeket...

Figyelt kérdés
43 éves vagyok. Van egy 20 éves fiam, hárman élünk én, fiam, feleségem. Mind a hárman dolgozunk. Fiam tavaly fejezte be az iskolát. Jártunk hit gyülekezetbe A lelkész azt mondta hogy nekem van szép házam, van autóm.. jàrjnk szórakozni...(most a virus miatt nem) Jól élünk minden, míg mások a világon naponta több ezren éhen halnak, a kórházak telve vannak, naponta több ezren szendvednek balasetet, én meg addig jól érzem magam... de hát én tehet erről hogy ennyi éhező van? Meg beteg? Reggeltől estig dolgozom. Kőműves építő iparban. Feleségem pedig a gyárban csoport vezető .. miért ne éljünk jól? Igaz szoktunk segíteni másokon de a lelkész azt mondta szinte morzsa amit segítek másokon azzal a 20-30 ezerrel.... de hát nem adhatom oda a fizetésem nekem is van rezsim minden.... nem én teremtettem így hogy ennyi beteg van.... és szegény... egy átlagos hétköznapi ember nem válthatja meg a világot .... ez a kormány feladata...
2020. nov. 15. 00:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

20-30 ezer nagyon nem kevés...

És biztos másnak nagyobb szüksége van rá, mint egy telhetetlen, hálátlan szektának.

2020. nov. 15. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11es a nyelvemről vagy a szívemből vetted ki a szót xd
2020. nov. 15. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd már el azt az átkozott szektát, unalmas minden nap olvasni az ostoba kérdéseidet.
2020. nov. 15. 10:51
 14/17 effre ***** válasza:
80%

Pénzkicsalás manipuláció által.

Amikor egyes "vezetők" a vallást használják fel bűntudatkeltésre (mint eszközt) - hogy eredményesen pénzt csaljanak ki valaki zsebéből, sokszor az áldozat hosszú időn keresztül nem is veszi észre.

Szekták, spiritualista és ezotérikus csoportosulások tipikus jellemvonásai - javaslom inkább olvass ,informálódj más szektákról is - és arról ,hogy a begyüjtött pénzt mi mindenbe fektetik , hogyan használnak ki embereket,miket ígérnek nekik és mit tesznek azokkal a hívőkkel,hozzátartozókkal akik ellenállnak nekik bármilyen téren , hogyan bánnak azokkal akik már nem szeretnének tagok lenni.

2020. nov. 15. 11:27
 15/17 effre ***** válasza:
50%

Na itt egy gyönyörű példa , nem is kellett messzire menni :

A 8-as válasza :

"A legnagyobb adakozók mindig azok, akik már tudják mi a nyomor és éhezés. Akinek van hite, annak nem kérdés az adakozás, mert tudja, hogy Isten meg fogja tartani és ha Istennek úgy tetszik, akkor vissza fogja adni azt, amit másnak adott a sajátjából. De nem ezért adakozik, hanem mert tényleg segíteni akar.

Aztán vagytok ti, a többiek."

2020. nov. 15. 11:34
 16/17 anonim ***** válasza:
18%
15# Nem Istentől kapod azt, amid van talán? Ja, ha te az ördögtől, akkor bocs, nem szóltam.
2020. nov. 15. 13:47
 17/17 anonim ***** válasza:

13-as

csak kitalalja a kerdeseket

mar kerdezte ezt egyszer

2020. nov. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!