Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed? Hallucináció ??

Mi a véleményed? Hallucináció ??

Figyelt kérdés
Van pár gyülis ismerősöm , akik azt mondjàk hallják Isten hangját, hallják az angyalok muzsikáját, szinte már hiszik hanem tudvast tudjak ha meghalnak egyből a mennyei boldogsagba jutnak.... szerintem ez agy mosás. Azt senki sem tudja . A hang hallás is hallucináció lehet...
2020. nov. 18. 20:11
 1/8 Miss Endzsi ***** válasza:
63%
Lehet tömegpszihózison vettek részt.
2020. nov. 18. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Hát... nehéz olyant hitelesen állitani az ismeröseid részéről amit először nem is a keresztény bibliába irtak le.
2020. nov. 18. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Ezek kényszerképzetek. Náluk, ha valaki nem szól nyelveken, akkor annak nincs hite se szerintük. Ezért ezt is kényszeresen teszik, egyszerű földi halandzsa. Gondolom ez már az új szint, hogy aki nem hall angyalokat, az nincs benne az adott körben. Ezért nem csak másnak, maguknak is azt hazudják, hogy ezek valósak.
2020. nov. 18. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem ők szoktak ájulásig táncolni,fetrengeni?
2020. nov. 18. 20:53
 5/8 effre ***** válasza:

ez egy nagyon összetett dolog.

nekem is volt,van is hasonló tüneteket produkáló ismerősöm.

A szekták okozta károk sajnos nagyon komoly következményekkel járhatnak, hiszen egészséges embereket tudnak megbetegíteni.

A jó hír, hogy amint megszűnik a megbetegítő környezet , az illető teljesen felépülhet és újra egészséges lehet,feltéve ha nem szervi megbetegedésről van szó, hanem mások által indukált.

Bemásolok két linket, egy szektából kilépett és a tévképzetekből meggyógyult ismerősöm azt mondta erre a szövegre -ez teljesen megegyezik azzal amit átélt, amikor nagyon vallásos volt.

[link]

itt a "Hasznos tudnivalók" részben ír erről

a másik linkben a 7.3.4.2. Nagyzásos (grandiózus)paranoia című részben olvasható az, hogy milyen veszélyeket rejt önmagában ha egy valaki pl Isten egyenes szócsövének gondolva magát,képes tömegekre hatni.

[link]

2020. nov. 19. 08:16
 6/8 effre ***** válasza:
bocsi , a linkek bemásolásával egy reklámakármi is bekerült kép formájában ami nem ide tartozik
2020. nov. 19. 08:20
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Volt hogy annyira meditáltam, hogy hallottam dolgokat.
2020. nov. 19. 16:41
 8/8 effre ***** válasza:

7

ma jobban körbekérdeztem néhány emberkét ,akik kiléptek , mi a véleményük erről.

huhh ,azért ez elég ijesztően hangzott , hogy szinte mindenkinél voltak hasonló észlelések, de persze nem lehet általánosítani

néhányan azt mondták , inkább "ködös, tompa" érzés volt jelen és a félelem,szorongás is nagyon rossz volt

2020. nov. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!