Sátánista vagyok és egy közösséget keresk ahol hozzàm hasonlók vannak?
Azt gondolom,hogy elitèled a vallásokat ami igen bölcs dolog.
De a kèrdès nem a vallásokról,hanem közössègekről szól.Attól függetlenül,hogy van vagy nincs isten vagy Sátán a közössègi èlmèny ahol a mindenki a lelkivilágához mèrten kièlheti magát az okès dolog.A keresztèny embetek oois azèrt gyűlnek össze,hogy elmondhassák milyen "jó" emberek ès ebben megerősítsèk egymást.A gonosz (nem rosszindulatú) emberrknek is jó èlmèny ez.
Mintahogy az ateista Laveyi sátánizmus se szól semmi spiritualitásról-színtiszta ateizmus az egèsz-mègis vannak szertartásaik pentagrammokkal gyertyákkal stb.
Kérdező!
Az igazi sátánista nem keres közösséget!
A közösség Istentől való.
Minek keressem istent, Sátán hamarabb segít meg egy démonnal mint Isten bármivel is, ő hol volt akkor amikor az Aszeprgerszindrómás testvéremet a.Szent József Gimnázium igazgatója egy egyházi képet.ábrázoló ablak alatt mondta, hogy nem veszik fel, pedjg igen szép eredményt ért el csak az volt a baj, hogy aszpergeres, hol volt akkor amikor lelkileg terrorizàltak, hol votl akkor amikor anyám majdnem összetörte magát?
Mindig azt mondják segíts magadon és Isten is megsegít, na meg a jó ..., na azt segít. Felesküdtem Sátánnak és azóta érzem, hogy vki van mellettem, érzem a jelenlététy hogy védelmez. Meg elegem van a csuhások tetteitől amit a középkprban és most is csinálnak, csak lenyúlják az ember pénzét meg befolyásolni akarják az emberek életét, elítélik azokat, akik mások pedig állítólag ez az egész a szeretetről szól. Siralmas, Amerikában is van az pap vagy tudja a tököm kicsoda aki Trump imddója, és kinevette Biden-t,.az is hogy befolyásolhatja már azokat az embereket, akik a hívei, vagy ott van a középkor, lenyúltàk az emberek pénzét ún búcsúcédulákkal, mondván megbdntad bűneid Isten megbocsát, vagy itt az országban a pap reklámozza, hogy melyik pártra szavazz, undorító és szánalmas dologbak tartom.
..Az Egyház több, mint 140 000 iskolát, 10 000 árvaházat, 5000 kórházat, és közel 16 000 más egészségügyi ellátóközpontot működtet. A katolikus segélyezők ernyőszervezete, a Caritas becslései szerint a hálózatuk évente 2-4 milliárd angol fontnyi összeget költ segélyezésre (1 angol font kb. = 400 Ft), amivel a Caritas az egyik legnagyobb segélyszervezet az egész világon... "
Az Egyház tökéletlen emberekből áll, tökéletesnek nem kellene odamennie, Péter háromszor tagadta meg Jézust és utána Jézus nem azzal kezdte, hogy semmirekellő minek jön még ő vissza, ha ki sem állt mellette..
Igen sok a hiba, mert hibás emberekből áll és sokan nem is kellene, hogy olyan helyen legyenek, mint ahol vannak.. ez sajnos tény. Mint a politikusok között is vannak rosszak, de itt a lényeg, hogy reménykedünk a jóban, gondviselésben, mert mindig a rosszat keresni, az hosszútávon nem jó..
A Máltai Szeretetszolgálat, Ökumenikus Szeretetszolgálat, Baptista stb. is sok emberen segít.
Más vallásban nem szokott általában-, ilyen összetartó összefogással, ha már a segítést illeti.
egy keresztény annak is jót kíván aki rosszat tesz neki, a sátánisták viszont mások is írták, így-vagy úgy rosszat..
Hallgass a lelkiismeretedre. Az a helyes döntés mindig ami tartós nyugalmat és békét add belül.
Mindenesetre ha mégis meggondolnád magad és a gonosz lélek, sátán nem engedne el, akkor fordulj Isten anyjához Máriához és nevelőapjához szent Józsefhez mindig meghallgatnak.
Nekem nem volt olyan, hogy még nem.
Van egy ilyen himnusz, ha egyszer szükség volna rá:
' Oltalmad alá futunk, Istennek Szent Anyja, könyörgésünket meg ne vesd szükségünk idején .. '
Szép áldott napot!
#18 vagyok
...hogy tegyék ezt. Ők találták ki, hogy népszerűsítsék a közösséget, nem Isten hibája. Szóval szerintem hagyj fel a sátánizmussal és keresd Istent!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!