Szerinted jól csinalom?
Figyelt kérdés
Minden vasárnap járok baptista Istentiszteletre, kb vagyunk 30an! De én hétköznap minden reggel és este imadkozom, persze dolgozni is járok , segítek a házimunkában van Amikor pl mosogatas vagy fozes közben hangos bibliát hallgatok.(főzni akkor szoktam ha a feleségem dolgozni van, és én előbb erek haza)
Úgy gondolom a hit nem csak hétvégére szól hanem minden napra ,
2020. nov. 22. 21:37
1/5 anonim válasza:
"Úgy gondolom a hit nem csak hétvégére szól hanem minden napra”
Teljesen jogos. De lazítani is kell valamikor.
2/5 anonim válasza:
Ez egy módszer, amit elmondtál, nem pedig egy életszemlélet.
Ez is fontos, de az életedet inkább a szándékaid határozzák meg.
Erről meg nem beszéltél semmit.
3/5 anonim válasza:
Ha főzöl a kis feleségednek és segíteni szoktál neki, akkor igen...
5/5 anonim válasza:
Persze jól csinálod. Bár én úgy látom, hogy mintha kényszerből csinálnád és egy félelem van benned Isten iránt. Ne félj Istentől, hanem közeledj felé és így tegyél jót. Isten pedig ekkor meg fogja mondani mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!