Szerintetetek milyen eredmény amit csinálok kb hova kerülhetek be ha már rankedezek?
Sziasztok még csak lvl28 as vagyok 1 hónapja kezdtem el LoL-ozni de nagyon megtetszet a játék nagyon kiváncsi vagyok hogy mégis milyen kategoriába tartozom ezért kerestem fel a gyakorikérdések odlalt :)
Nos átlagban 30 at szoktam ölni és szinte midnig nekem köszönhetö hogy megnyerjük a meccset ( nem dicsekvés képpen modnom..)átlagban 10 böl 8 at nyerek.Ami nagyon nagy baj hogy szinte mindig meghallok 10x merthogy szeretek dive-olni :) bár e mellet szokott lenni sok assistom is ez változó szokott lenni. Nagyábból mindegyik karival tudok játszani szal az nem gond. Kérlek titeket válaszoljatok hogy vajon hova juthatok el?
Bronz.
Nem viccelek. Akinek nagy az egoja és nem verprofi ott végzi.
Mert az igazi játék ott kezdődik amikor megtanulsz idegenekkel együtt is úgy játszani mintha igazi csapat lennetek.
Plat1 support/jungler Kürea.
Na, figyelj. Forrófejjel bronznál (szerencse esetén talán a silver alacsonyabb divíziójánál) nem jutsz magasabbra. Le fognak hordani, hogy mindig beszaladsz a turret alá. Remélem nem botok ellen, hanem pvpben, esetleg drafton játszol már.
Szerintem ne menj azonnal rankedre, mert még zöldfülű vagy, és elohellben maradsz. Kell a 2 full rúna oldal (ap és ad). Mastery-k is jól jönnének. Keress egy olyan lane-t, ahol szerinted a legjobb vagy (például mid, vagy boton supportként), aztán gyúrj rá arra. Azzal már esélyed lesz magasabb divízióba is felkerülni. Ajánlanék egy duopartnert, mondjuk egy havert, aki már legalább silverben vagy goldban van (de ha nincs,akkor kereshetsz egy tökidegent is, csak győződj meg róla hogy nem lengyel, és tud is játszani).
2. vagyok.
Hozzátenném, hogyha kész vagy feláldozni magad úgymond egy társadért, akkor supportnak vagy tanknak solotopra ajánlanálak. De így nem tudom megítélni. Ugyanakkor a sok killed biztató, hisz' ha hozod a meccset, az sose rossz. Ezért egy könnyebb adc-vel is megpróbálkozhatsz, mint pl. Ashe vagy Tristana. Nézz buildeket a neten, nézd meg egy pár ismertebb és gyakorlottabb lolos csatornáján levő vidiket YT-n.
Amúgy én meg GoldII-ben voltam előző seasonban, de duopartnereim már vannak :)
Kösöznöm a válaszokat nagyon sok új információval drukoltatok elő..
Csak Normál game-ban szoktam játszani ha új karaktert szeretnék tanulni akkor szoktam pár mecset a botok ellen.
Van duo partnerem a testvéremmel szoktam játszani neki is szokott lenni 20 kill körül ketten halálosak vagyunk általában ha 2 ön ellen jönnek 5 en akkor semmi esélyük..
Nem tudom hogy rankedben milyen erösek vannak de remélem erősebbek merthogy már annyira unalmass a játék néhanapján hogy hagyom hogy megöljön az ellenség..
Tegnap játszottam egy mecset a csapatok statja 40-20 volt és abból nekem volt 34 killem :) kicsit durva amikor az ellenséges csapatból 3 an elkezdenek előled futni pedig te csak egyedül vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!